Skogshöjdens skola

Nordväst om Trollhättans centrum, på 20 minuters cykelavstånd, ligger Skogshöjdens skola i ett relativt nytt bostadsområde. Vi är en 4 – 9 skola där det går cirka 270 elever.

Verksamhet

Skogshöjdens skola

Hitta hit

Torngatan 61 461 73, Trollhättan

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Skolområdet ligger mycket naturskönt med en inramning av både berg, skogspartier, grönområden och en grusfotbollsplan. Skolan ligger också nära Norra Älvsborgs Länssjukhus där det finns stora grönområden med vackra stigar och gröna ängar.

Öppettider

Expeditionens öppettider: 07.00 - 12.00
Telefonnummer: 0520-49 65 04

Sjukanmälan av elev

Frånvaro anmäls av vårdnadshavare i stödsystemet Tieto Education. Läs mer om hur du gör på denna sida: 

Skolsystem - Tiedo Education TED

Verksamhet

Skogshöjdens skola är en 4 – 9 skola. Skolan är uppbyggd kring ett tvåparallelligt system.

Vi har en målinriktad verksamhet där professionell personal skapar respektfulla möten, för elever och vårdnadshavare. Eleverna får tydliga mål för sina arbeten.

Elevhälsa

Om du vill ha kontakt med skolans elevhälsoteam eller skolsköterskan, kontaktar du i första hand ditt barns mentor/lärare, och i andra hand rektor på skolan. 

Föräldrasamverkan

Skogshöjdens föräldraforum är öppet för alla föräldrar. Vi har regelbundna möten, då vi diskuteras både praktiska och pedagogiska frågor. Varje klass har en eller två representanter till föräldraforumet. Skogshöjdens rektor och minst en personalrepresentant deltar i varje möte för att informera eller ge svar på frågor.

Senast granskad 2021-12-13 av ANDGLE