E-tjänster och blanketter

Utför dina ärenden när det passar dig

Gör din felanmälan

Anmäl skador, problem eller brister som rör gator och vägar

Dialog och synpunkter

Lämna in dina förslag, klagomål, frågor och diskutera med oss!

Aktuell trafikinformation

Håll koll på aktuella trafikavstängningar i kommunen

Jobba hos oss (extern länk)

För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss?

Besök Trollhättan (extern länk)

Besök oss i sommar, vi har massor av roliga saker för både stora och små!

Virussymbol för Covid-19

Information om coronavirus

Tillsammans med berörda myndigheter följer Trollhättans Stad noggrant utvecklingen av coronaviruset. Nedan hittar du uppdaterad och säkerställd information från myndigheterna.

elever tittar på en ipad

Beslut om åtgärder för likvärdig skola

Utbildningsnämnden beslutade på tisdagen 27 oktober att genomföra sju av de förslag som Utbildningsförvaltningen lagt fram för att öka likvärdigheten i Trollhättans Stad skolor.

Tjej som håller ett pepparkakshus i händerna.

Årets pepparkaksarkitekt

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och ta fram pepparkaksdegen för att vara med i tävlingen Årets Pepparkaksarkitekt. I år har vi en hemlig gäst med i juryn som ska granska bidragen och vinnaren röstas fram på ttela.se senare i december.

Aktuellt just nu

 • Efterlängtad akutlogi för hemlösa kvinnor

  Trollhättan har fått en akutlogi för hemlösa kvinnor, ett nybyggt hus på Överby med sex platser där trygghet för den övernattande är i fokus. "Vi är väldigt stolta! Jag känner inte till någon kommun som kan erbjuda samma stöd för kvinnor som
 • Byggstart för Kontaktcenter

  Idag är det byggstart för Kontaktcenter, vilket är en verksamhet som ska mynna ut i en ökad tillgänglighet för dem som vill komma i kontakt med Trollhättans Stad. Under byggtiden flyttas entré och reception närmare parkeringen.
 • Spadtag för Stridsbergsbron

  Den 26 november tog Paul Åkerlund, kommunstyrelsens ordförande, ett första spadtag för byggnationen av Stridsbergbron, efter att Kommunfullmäktige fattat beslutet den 23 november. Bron är en viktig del av framtidens infrastruktur i Trollhättan
 • Besöksstopp på korttids- och växelboende förlängs

  Utifrån rådande omständigheter i samhället har Trollhättans Stad beslutat att förlänga besöksförbudet på Tallbackens korttids- och växelboende. Beslutet gäller till den 15 januari 2021.

Kontakta oss

Öppettider reception

Måndag–torsdag: 8.00–16:30
Fredag: 8.00-15.00 
Lunchstängt måndag-fredag: 12.00-13.00

Öppettider växel

Måndag–torsdag: 8.00–16:30
Fredag: 8.00-15.00