Fem elever står runt ett bord, de har färgpennor och gem, saxar och tejp. De gör ett collage. De ser glada ut och skrattar och pratar med varandra.

Lyrfågelskolan

Lyrfågelskolan erbjuder ett lustfyllt lärande med mångfald och variation i fokus. Framtiden består av ständiga förändringar och genom en tro på sig själv och sitt eget lärande rustas eleverna för att möta världen!

Verksamhet

Lyrfågelskolan

Hitta hit

Hagtornsstigen 16 461 43 Trollhättan

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Öppettider

Administrationen är öppen vardagar mellan klockan 07.00-15.00.

Välkommen till Lyrfågelskolan

Här kan du se en film där elever och personal hälsar dig välkommen till Lyrfågelskolan. 

Verksamheten

Lyrfågelskolan är organiserad i arbetslag kring barnen och ungdomarna. Här arbetar pedagogisk personal tillsammans med elevhälsoteam och servicelag. På skolan går elever från förskoleklass till årskurs 9 i samverkan med fritidshem för både de yngre och äldre eleverna.

Elevhälsa

Om du vill ha kontakt med skolans elevhälsoteam eller med skolsköterskan, kontaktar du i första hand ditt barns mentor/lärare, och i andra hand rektor på skolan. 

fotboll

FCT Akademi - Fotbollsprofil på Lyrfågelskolan

Genom vårt samarbete med elitfotbollsklubben FC Trollhättan kan vi erbjuda en unik möjlighet för elever att kombinera sitt fotbollsintresse med skolarbetet.

Fritidshem

Välkommen till Lyrfågelskolans fritidshem, som alla ligger i skolbyggnaden. Fritidshemmets uppgift är att genom pedagogisk verksamhet komplettera skolan, erbjuda barn en meningsfull fritid och stöd i utvecklingen.

Senast granskad 2024-01-05 av HANSJO