Bilden föreställer två flickor som ler stort in i kameran. De står på skolgården och solen lyser. Den ena flickan är centrerad i bild och hon har brunt hår och en rosa tröja. Snett i bakgrunden står en till flicka. Hon har långt brunt hår och en svart tröja med en tiger på. I bakgrunden syns tre barn som leker.

Skolutveckling

Utbildningsförvaltningens verksamhet präglas av ständig utveckling, där skickliga pedagoger och skolledare står för drivkraften! Vi strävar alltid efter att knyta pedagogik och undervisningsmetoder till aktuell skolforskning och beprövad erfarenhet.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

All skolutveckling i Trollhättans Stad tar sin utgångspunkt i de pedagogiska bokslut som sammanfattar vårt systematiska kvalitetsarbete. Hos oss finns alltid spännande utvecklingsprojekt att delta i eller ta del av. Här finner du ett axplock av allt det som pågår inom våra verksamheter!

 Höstterminen 2018 startade med en gemensam kick-off för samtliga grundskollärare i Trollhättan där över 800 personer deltog. Träffen var startskottet för en förvaltningsövergripande satsning på att stärka den digitala kompetensen och skapa en roligare skola som möter eleverna där de är: En digital skola att längta till! Ett år senare fick Trollhättans Stad och Utbildningsförvaltningen motta utmärkelsen Guldtrappan för arbetet med digitaliser. 

Här kan du se en film som beskriver stadens arbete. 

0-100 på 365 dagar from UtbildningTHN on Vimeo.

Skolverket filmar i Lextorpsskolan då förstelärare Karin Bovaller håller lektion. Filmen blir en del i Skolverkets material om Läslyftet.

Sagt om skolutveckling i Trollhättan

Utbildningsförvaltningens organisation präglas av ständig utveckling. Varje dag pågår framgångsrik skolutveckling som många gånger fångas i press och media. Här är en samling artiklar och filmer om skolutveckling i Trollhättans Stad!

Senast granskad 2022-01-11 av ANDGLE