Lekplatser i Sandhem

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Bilden föreställer en gungställning fotograferad från sidan. Gungställningen är röd och har åtta gungor. Marken är sand och i sanden syns skuggorna från flera gungor. Runt gungställningen är det ett staket. I bakgrunden syns flera gröna buskar och ett stort träd.

Lekplatsen på Myrängen

Lekplatsen på Myrängen är belägen i ett skyddat läge inne i ett villaområde. Höga lövträd ger platsen skugga.

Bilden föreställer ett gungdjur med fyra platser. Sittdelen är rund och orange. Marken under är sand. Den orangea färgen lyser i bild.

Lekplatsen på Snäppmaden

Lekplatsen på Snäppmaden ligger i ett lugnt villaområde i närheten av förskola. I närheten finns också grusbollplan, gräsmattor och ett skogsparti.

Foto taget snett från höger på lekplatsen. Närmast i bild till höger är en sandlåda och till vänster ett bänkbord, därefter ett lågt klätterhus med rutschkana, bakom ser man en gungställning. Klätterhuset och gungställningen är blåa. Underlaget på lekplatsen är sand med gräs runtom, i bakgrunden finns tät skog.

Lekplatsen i Offerhällsparken

Lekplatsen i Offerhällsparken ligger i ett bostadsområde. Det finns en mindre skogsdunge i anslutning till lekplatsen och en större grönyta en bit bort.

Trädgårdslandets lekplats i Storegårdsparken

I Storegårdsparken hittar du den senaste temalekplats i Trollhättan som invigdes våren 2024– Trädgårdslandets lekplats. Här sätter bara fantasin gränser för vad som kan odlas i landet, säljas i kiosken och sedan tillagas till något gott i boningshuset.

Gör en felanmälan!

Ibland upptäcker du som invånare eller besökare felaktigheter och problem före vi gör det. Du kan hjälpa oss genom att göra en felanmälan så vi kan åtgärda saken så snabbt som möjligt.

Senast granskad 2023-08-14 av ALIFRE