Fotografiet föreställer två flickor som ler in mot kameran. De står med varsin kickbike på Skateparken i Trollhättan. Tjejen till vänster är klädd i en tröja med en tiger på och gröna byxor. Hon har en orange hjälm. Tjejen till höger är klädd i en blå och rosablommig byxdress. Hon har en rosa hjälp. I bakgrunden syns hopp för kickbike och utkanten på en skog.

Aktivitets- planer, parker och ytor

I Trollhättan har vi flera aktivitetsplaner och parker. Här finns allt från skateboard till hoppgrop för längdhopp. Ta med vännerna ut och upptäck stadens idrottsmöjligheter!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Pojke cyklar mountainbike i betongbana

Trollhättans Skate- och aktivitetspark

I Skate- och aktivitetsparken finns något för alla. Här kan du åka skateboard, cykel och kickbike. Nytt för 2020 är att parken utökats med Trollhättans första käpphästbana. Varmt välkomna!

En asfalterad yta med en hockeyrink runt. Två mål står på ytan. Det är skymningsljus och lamporna runt rinken är tända.

Norra Björke IP aktivitetsyta

En aktivitetsyta för spontanidrott har ersatt den gamla hockeyrinken Oscarshof i Norra Björke. Om det är en kall vinter så spolas is för skridskoåkning.

Konstgräs med basketmål

Upphärads aktivitetsplan

Aktivitetsyta för spontanidrott i Upphärad. Konstgräs för olika bollsporter.

Fotografiet är ett kort på ett gult klätterredskap som är format som ett päron. Redskapet hänger på en ställning i stål. Under ställningen är det sand. I bakgrunden syns en sarg och en basketkorg. Bilden är tagen framför ett staket så det syns i bild.

De Lavals aktivitetsyta

I De Lavals park finns en aktivitetsyta byggd våren 2020. Denna passar bra om du vill spela innebandy, fotboll eller basket.

Bilden är ett fotografi över syltes aktivitetsyta. I förgrunden syns fem svarta kuber som står på en rad. Till vänster i bild står en ställning med olika redskap. Ställningen är lysande grön.

Syltes aktivitetsyta

På Syltes aktivitetsyta finns något för alla. Här kan du träna på allt från armgång till längdhopp!

Bilden föreställer en fotbollsplan. I förgrunden till vänster är en fotboll i fokus. I bakgrunden syns en fotbollsplan med mål och även en basketkorg

Hjortmosseparkens aktivitetsplan

I Hjortmosseparken finns en multisportarena. Här finns möjligheter till fotboll, innebandy, basket, löpning, längdhopp med mera.

Bilden föreställer en fotbollsplan med konstgräs. På sidan av planen finns gruspartier.

Lantmannaparkens aktivitetsplan

Lantmannaparkens aktivitetsplan passar utmärkt för fotboll och boule!

Fotografiet är en närbild över ett tennisnät. Bilden är tagen från sidan så nätets ställning är i fokus. Marken är asfalt och i bakgrunden syns ett högt gallerstaket och en husknut.

Storegårdens aktivitetsyta

Storegårdens aktivitetsyta ligger utkanten av Storegårdsparken. Här kan du bland annat spela tennis och pingis!

Disgolfkorg i skog

Discgolf

Trollhättan har en 18-håls discgolfbana i varierande skogsmiljö vid Slätthults motionsanläggning.

Senast granskad 2023-10-13 av JONHJO