Fotografiet föreställer två flickor som ler in mot kameran. De står med varsin kickbike på Skateparken i Trollhättan. Tjejen till vänster är klädd i en tröja med en tiger på och gröna byxor. Hon har en orange hjälm. Tjejen till höger är klädd i en blå och rosablommig byxdress. Hon har en rosa hjälp. I bakgrunden syns hopp för kickbike och utkanten på en skog.

Aktivitetsplaner

I Trollhättan har vi flera aktivitetsplaner och parker. Här finns allt från skateboard till hoppgrop för längdhopp. Ta med vännerna ut och upptäck stadens idrottsmöjligheter! (sidan är under uppbyggnad)

Enhet Samhällsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Samhällsbyggnadsförvaltningen
Pojke cyklar mountainbike i betongbana

Trollhättans Skate- och aktivitetspark

I Skate- och aktivitetsparken finns något för alla. Här kan du åka skateboard, cykel och kickbike. Nytt för 2020 är att parken utökats med Trollhättans första käpphästbana. Varmt välkomna!

En asfalterad yta med en hockeyrink runt. Två mål står på ytan. Det är skymningsljus och lamporna runt rinken är tända.

Norra Björke IP aktivitetsyta

En aktivitetsyta för spontanidrott har ersatt den gamla hockeyrinken Oscarshof i Norra Björke. Om det är en kall vinter så spolas is för skridskoåkning.

Konstgräs med basketmål

Upphärads aktivitetsplan

Aktivitetsyta för spontanidrott i Upphärad. Konstgräs för olika bollsporter.

Bilden är ett fotografi över syltes aktivitetsyta. I förgrunden syns fem svarta kuber som står på en rad. Till vänster i bild står en ställning med olika redskap. Ställningen är lysande grön.

Syltes aktivitetsyta

Sidan är under uppbyggnad

Bilden föreställer en fotbollsplan. I förgrunden till vänster är en fotboll i fokus. I bakgrunden syns en fotbollsplan med mål och även en basketkorg

Hjortmosseparkens aktivitetsplan

I Hjortmosseparken finns en multisportarena. Här finns möjligheter till fotboll, innebandy, basket, löpning, längdhopp mer mera.

Lantmannaparkens aktivitetsplan

Lantmannaparkens aktivitetsplan passar utmärkt för fotboll och boule!

Senast granskad 2020-07-03 av Clara Bengtsson