Fotografiet är ett kort på ett gult klätterredskap som är format som ett päron. Redskapet hänger på en ställning i stål. Under ställningen är det sand. I bakgrunden syns en sarg och en basketkorg. Bilden är tagen framför ett staket så det syns i bild.

De Lavals aktivitetsyta

I De Lavals park finns en aktivitetsyta byggd våren 2020. Denna passar bra om du vill spela innebandy, fotboll eller basket.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Innehåll De Lavals aktivitetsyta 

  • Fotbollsplan på konstgräs
  • Basketkorg
  • Innebandymål
  • Boxar
  • Volträcke
  • Klätternät

Hitta hit 

De Lavals aktivitetsyta - Kartportalen

Bilden föreställer en klätterställning i närbild. Repen är gula och marken under är sand.
Bilden är en översiktsbild över De Lavals aktivitetsyta. I förgrunden syns en fotbollsplan. I bakgrunden, till vänster, syns två runda ställningar för klättring. I bakgrunden i mitten av bilden syns en basketkorg. Bilden är tagen på sommaren och solen lyser.
Bilden visar De Lavals aktivitetsyta. I bild till vänster syns två ställningar för klättring. I förgrunden syns ett volträcke med tre platser. Marken är sand.
Bilden föreställer ett volträcke. Räcket är i stål med gula detaljer. Marken under är sand och i bakgrunden syns ett svart staket och en basketkorg i vitt med svarta detaljer.
Fotografiet föreställer två flickor som ler in mot kameran. De står med varsin kickbike på Skateparken i Trollhättan. Tjejen till vänster är klädd i en tröja med en tiger på och gröna byxor. Hon har en orange hjälm. Tjejen till höger är klädd i en blå och rosablommig byxdress. Hon har en rosa hjälp. I bakgrunden syns hopp för kickbike och utkanten på en skog.

Aktivitets- planer, parker och ytor

I Trollhättan har vi flera aktivitetsplaner och parker. Här finns allt från skateboard till hoppgrop för längdhopp. Ta med vännerna ut och upptäck stadens idrottsmöjligheter!

Senast granskad 2020-08-05 av CLASBEN