Lekplatser i Dannebacken

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Bilden föreställer en ingång till en lekbord bestående av två väggar som liknar ett slott. Väggen är i grått och en skylt med texten lekängen pryder ingången.

Lekplatsen på Lekängen

Lekplatsen på Lekängen ligger centralt placerad i stadsdelen Dannebacken på en öppen och solig yta. Runt om lekplatsen är en blandning av villor och hyreshusbebyggelse. Inte långt ifrån ligger Edsborgs idrottsanläggning och Stavreskolan.

Lekplatsen i Fågelparken

Lekplatsen i Fågelparken ligger i ett område av villabebyggelse, mellan Fågelvägen och Tunhemsvägen. Omgivningen är grön och träden runt om lekplatsen ger viss skugga.

Bilden föreställer en gul snurrkopp. Bilden är tagen på sommaren och den gula färgen riktigt lyser i solljuset. I bakgrunden syns en röd snurrkopp, men den gula är i fokus. På marken är det konstgräs.

Lekplatsen i Dannebacksparken

Lekplatsen i Dannebacksparken ligger i en skuggig talldunge i stadsdelens utkant. Miljön runt om, med tallskogen, är spännande och ger lekplatsen en härlig karaktär.

Gör en felanmälan!

Ibland upptäcker du som invånare eller besökare felaktigheter och problem före vi gör det. Du kan hjälpa oss genom att göra en felanmälan så vi kan åtgärda saken så snabbt som möjligt.

Senast granskad 2023-08-14 av ALIFRE