Barn som leker i höstlöv

Barn i föräldrars fokus - BiFF

Barn i föräldrars fokus (BiFF) är ett erbjudande om föräldragrupp till föräldrar som separerat och inte kommer överens i frågor som rör barnen.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Hur kan du hjälpa ditt barn vid en separation?

När föräldrar separerar påverkas barnen och denna grupp ska hjälpa föräldrar att utveckla ett stödjande föräldraskap. Välkommen till tre grupptillfällen med fokus på barnen.

Kursinnehåll:

  • Barns behov
  • Risk- och skyddsfaktorer
  • Föräldraskap

Vi träffas vid tre tillfällen, två timmar per gång. Grupptillfällena sker varje vecka på vardagseftermiddagar på Familjehuset. Det är separata grupper för föräldrar och det krävs inte att båda föräldrarna har anmält sig. Föräldragruppen vänder sig till föräldrar som bor i Trollhättans kommun.

Kursstart: september 2023

Anmälan och information

Innan föräldragruppen startar kontaktar gruppledarna varje deltagare per telefon och skickar hem inbjudan med aktuell information.

För anmälan eller mer information, ring eller skicka e-post till gruppledare Jessica eller Anders. Det går också bra att fylla i nedanstående formulär.

Jessica Tellskog 
0520-49 55 77
jessica.tellskog@trollhattan.se
 

Anders Olsson
0520-49 56 07
anders.olsson@trollhattan.se

Då det kan vara svårt att nå oss ber vi dig att lämna ett meddelande med namn, nummer samt meddela att det gäller BiFF, så ringer vi upp så snart vi har möjlighet.

Anmälan till BiFF


Vi vill anmäla oss till föräldragrupp BiFF


Senast granskad 2023-09-11 av ANNADA