Förskolesystem

I Trollhättans Stads förskolor, skolor och fritidshem används digitala system som stöd för lärande och kommunikation. Två viktiga system är Edlevo, som används bland annat för närvaro och vistelsetider, samt lärplattformen Its Learning som används för information och dokumentation av barns och elevers lärande.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Edlevo för vårdnadshavare

I Edlevo finns olika e-tjänster för dig som vårdnadshavare. Det är här du hanterar frånvaro/ledigheter, ser skolscheman, anger dina kontaktuppgifter samt dina barns vistelsetider inom förskola och fritidshem.

För att få tillgång behöver du ladda ner appen Edlevo. Appen är gratis och finns att ladda ner på mobiltelefon eller surfplatta i App Store och Google Play. Du loggar in med BankID.

Det finns också en webbversion av Edllevo om du vill logga in via webbläsare istället. Även här loggar du in med hjälp av Bank ID: Inloggning i Edlevo webbversion med BankID

Hur du använder appen beskrivs i manualen "Edlevo-appen" samt i filmen Barnschema i Edlevo-appen

Du kan hitta svar på de vanligaste frågorna kring barnschema i förskola/fritidshem i Vanliga frågor och svar om Edlevo-barnschema 

Registrera dina kontaktuppgifter

För att kunna ta del information verksamheten skickar ut måste du som vårdnadshavare registrera ditt mobilnummer och e-postadress i appen Edlevo. Det gör du genom att klicka på menyn högst upp till höger (tre streck). Klicka sedan på "Visa fullständig profil" som står under ditt namn. Där kan du sedan fylla i ditt telefonnummer.Kontaktinformation i TED-appen


Personal

Personal hittar inloggning till Edlevo via genväg på skrivbordet på dator eller via länken: Pedagogisk ingång Edlevo.

På Utbildningsförvaltningens sida för IKT-support på stadsportalen finns information kring Edlevo i rollen som personal: Till IKT-support!


Lärplattformen Itslearning

Elever, personal och vårdnadshavare har genom Itslearning en gemensam plattform för kommunikation kring lärande och utveckling.

Logga in på Itslearning

Logga in på lärplattformen via följande adress:

https://trollhattan.itslearning.com/

Hjälp och support för dig som vårdnadshavare

Som vårdnadshavare får du främst hjälp och stöd med användandet av lärplattformen It's Learning genom barnets mentor eller lärare. 

Förvaltningen har tagit fram en manual med svar på de vanligaste frågorna och lösningar på en del problem som kan dyka upp när man som ny användare ska logga in i systemet. 

Information om hur du som vårdnadshavare använder Itslearning hittar du här:

Ladda ner Itslearning - Manual för vårdnadshavare som pdf-fil här! 


Vanliga frågor och svar om Edlevo Barnschema

Senast granskad 2023-10-31 av JONBER