Lekplatser i Stavre

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Fotografiet är en närbild över ett redskap med balansgång. I bild syns svarta plattor att gå på. Ställningen är träfärgad. Bakom ställningen finns två stora rosa balansbollar.

Lekplatsen vid Thunbergsgatan

Lekplatsen vid Thunbergsgatan ligger precis vid vändzonen på Thunbergsgatan, längst med Stamkullevägen. I närheten finns busshållplats och kiosk. Stavreskolan och Edsborgs idrottsanläggning ligger också i närheten.

Bilden är ett fotografi över en jättestor rektangulär klätterställning. Nätet för klättring är uppe i luften. På kortsidorna av ställningen är det stegar.

Lekplatsen i Sandhagen

Lekplatsen i Sandhagen ligger i ett villaområde intill Hullsjögatan. Platsen är öppen och solig och en bollplan finns intill. Lekplatsen ligger cirka 300 meter från Storegårdens lekplats.

Bilden föreställer en stor lekställning med klätternät, ett litet utsiktstorn och en rutschkana. Lekställningen har röda detaljer. I bakgrunden syns gaveln på ett gult lägenhetshus. Runt lekplatsen är det en park och där syns flera stora björkar.

Lekplatsen i Rönnhagen

Lekplatsen i Rönnhagen är placerad emellan flerfamiljshus och villaområde. Höga träd ger platsen skugga.

Färgglatt lekhus med rutschkana

Lekplatsen i Fågellyckan

Lekplatsen i Fågellyckan byggdes om år 2015. Den ligger i ett villaområde alldeles intill den populära gång- och cykelvägen Fågelstråket. Vid lekplatsen finns en större gräsmatta med två fotbollsmål.

Gör en felanmälan!

Ibland upptäcker du som invånare eller besökare felaktigheter och problem före vi gör det. Du kan hjälpa oss genom att göra en felanmälan så vi kan åtgärda saken så snabbt som möjligt.

Senast granskad 2023-08-14 av ALIFRE