Människor som tränar i utegym

Utegym

I Trollhättan finns det flera utegym utspridda i hela kommunen. Här finns något för alla som vill träna eller aktivera sig i utomhusmiljö.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Utegym byggt till stor del i trä. Skog i bakgrunden.

Skidstugans utegym

Vid motionsanläggningen Skidstugan i Strömslund finns det utegym för styrketräning.

Utegym på Edsborg intill löparbanorna.

Edsborgs utegym

På Edsborgs idrottsplats finns ett välutrustat utegym i stål. Det finns korta instruktioner till varje station som kan inspirera dig i din träning och visa på säker träning. 

Utegym

Sjuntorps IP utegym

Vid motionsanläggningen Sjuntorps IP, Sjuntorp finns det utegym för styrketräning. Träna skidmusklerna året om i stakmaskinen. Nära till boulebana, ridanläggning och fotbollsplaner.

Utegym intill fotbollsplan.

Åsevi IP utegym

Vid motionsanläggningen Åsevi IP, Åsaka finns det utegym för styrketräning. Träna skidmusklerna året om i stakmaskinen. Nära till motionsspår och fotbollsplaner.

Fotografi över ett utegym med flera olika former av redskap. Det finns två crosstrainers, stänger för armgång och dips och redskap för benövningar. Samtliga redskap är gula och marken under är konstgräs. I bakgrunden syns ett gallerstaket och flera träd.

Lantmannaparkens utegym

I Lantmannaparken i Kronogården finns ett utegym. Här finns möjligheter att träna både kondition och styrketräning.

Bilden föreställer en kvinna klädd i svarta träningskläder och uppsatt hår som tränar på en crosstrainer utomhus. Marken under är konstgräs och i bakgrunden syns en grusstig och en stor gräsmatta.

Hjortmosseparkens utegym

I Hjortmosseparken finns ett utegym med sju olika stationer.

Fotografiet föreställer Spiköns utegym. I bild syns en ställning för armgång, en stor boll och en ställning för dips. Alla redskapen är i silver och i bakgrunden syns älven. Runt utegymmet syns grönska.

Spiköns utegym

På Spikön finns ett City Art Gym som fungerar både som konst och träningsredskap. Här tränar du omgiven av vatten från två håll.

Vy över utegym

Berghemsparkens utegym

I Skogshöjden precis i anslutning till Skogshöjdens fritidsanläggning finns ett utegym med fasta stationer och en hinderbana.

Utegym i Velanda

Velandas utegym

I Velanda vid Lövhagevägen finns det ett utegym för styrketräning. Aktivera musklerna året runt med flertal stationer.

Utegym

Upphärads utegym

I Upphärad precis intill lekplatsen vid Vadet finns det ett utegym för styrketräning. Träna musklerna året om med flertal stationer utformade för att aktivera hela kroppen.

Norra Björkes utegym

I Norra Björke vid idrottsplatsen finns det ett utegym för styrketräning. Här finns flera stationer utformade för att aktivera hela kroppen.

Senast granskad 2022-07-06 av LINHER