Människor som tränar i utegym

Utegym

I Trollhättan finns det flera utegym utspridda i hela kommunen. Här finns något för alla som vill träna eller aktivera sig i utomhusmiljö.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Utegym byggt till stor del i trä. Skog i bakgrunden.

Skidstugans utegym

Vid motionsanläggningen Skidstugan i Strömslund finns det utegym för styrketräning. Träna skidmusklerna året om i stakmaskinen. Nära till motionsspår och konstsnöspår under vintern.

Fotografi över ett utegym med flera olika former av redskap. Det finns två crosstrainers, stänger för armgång och dips och redskap för benövningar. Samtliga redskap är gula och marken under är konstgräs. I bakgrunden syns ett gallerstaket och flera träd.

Lantmannaparkens utegym

I Lantmannaparken i Kronogården finns ett utegym. Här finns möjligheter att träna både kondition och styrketräning.

Bilden föreställer en kvinna klädd i svarta träningskläder och uppsatt hår som tränar på en crosstrainer utomhus. Marken under är konstgräs och i bakgrunden syns en grusstig och en stor gräsmatta.

Hjortmosseparkens utegym

I Hjortmosseparken finns ett utegym med sju olika stationer.

Fotografiet föreställer Spiköns utegym. I bild syns en ställning för armgång, en stor boll och en ställning för dips. Alla redskapen är i silver och i bakgrunden syns älven. Runt utegymmet syns grönska.

Spiköns utegym

På Spikön finns ett City Art Gym som fungerar både som konst och träningsredskap. Här tränar du omgiven av vatten från två håll.

Vy över utegym

Berghemsparkens utegym

I Skogshöjden precis i anslutning till Skogshöjdens fritidsanläggning finns ett utegym med fasta stationer och en hinderbana.

Senast granskad 2020-06-23 av Jenny Persson