Ett litet barn står på en skateboard

Skateboard

Åk skateboard utomhus i Trollhättans skateboard- och aktivitetspark på Källstorp. Inomhus kan du skejta i Junkpark Indoor på Innovatumområdet.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

I den 2000 kvadratmeter stora betongparken i Trollhättans skate- och aktivitetspark finns fantasifulla kanter och lutningar, räcken att åka på och en ramp som är inspirerad av en backyard pool att åka och surfa i. Skateboardparken håller hög klass och här står Trollhättans Skateboardförening för den dagliga skötseln med stöd från Trollhättans Stad. Det är gratis att åka skateboard i skateboardparken och den är öppen alla dagar i veckan, årets om. Adress: Vårviksvägen 17, 461 59 Trollhättan

Obs! I skateparken får du endast åka skateboard. 

Trollhättans skate- och aktivitetspark

Junkpark Indoor

I Trollhättan finns inomhusparken Junkpark Indoor på Innovatumområdet, även kallat Innovatum District, med 650 kvadratmeter streetyta med curbs, bank och quarterpipes. Anläggningen drivs av Trollhättans Skateboardförening med stöd av Trollhättans Stad.

För att åka i inomhusparken betalar du en avgift till föreningen. Det finns dagspass för barn och vuxna och du kan också bli medlem i föreningen och då betala en lägre avgift. För medlemmar, både barn och vuxna, finns dagkort men även exempelvis tiokort, månadskort och årskort. 

Adress: Åkerssjövägen 34, 461 53 Trollhättan

Information om priser finns i föreningens facebookgrupp

Mer information om skateboard i Trollhättan får du genom att kontakta Trollhättans Skateboardförening: 

Trollhättans skateboardförening - offentlig facebookgrupp

Senast granskad 2023-07-05 av JONHJO