Bilden föreställer en kvinna i vit långärmad tröja som gör tummen upp. I bakgrunden syns flera personer som ser glada och spralliga ut.

Lediga jobb

Trollhättan ingår numera i arbetsmarknadsregionen Göteborg och med våra ca 26 000 arbetstillfällen är Trollhättan det naturliga navet även i vår närregion.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

GKN Aerospace tar Trollhättan ut i rymden – och NEVS skapar bilar med ett helt nytt tänk. Men visste du att Trollhättan också erbjuder arbetstillfällen hos de flesta av världens stora  fordonstillverkare? Ingenjörskunskaperna är oslagbara och många av våra konsultföretag har uppdrag för de flesta stora bilmärkena.

Trollhättans Stad

Trollhättans Stad är stadens störta arbetsgivare med cirka 4 500 medarbetare och 350 olika yrken. Som medarbetare i Trollhättans Stad kan du vara med och göra vår stad ännu bättre.

Läs mer på Trollhättans Stads karriärsida

Trollhättan har turbo i generna men framtidens mobilitet i sinnet

En stark tradition av innovation och design resulterar ofta i banbrytande tekniska lösningar och körglädje. Saab var först med serietillverkad turbo och nu tar många av våra internationella och nationella ingenjörsföretag i Trollhättan klivet till att utveckla framtidens elfordon och mobila lösningar. Trollhättan kan alltså erbjuda goda karriärsmöjligheter inom just automotive.

Trollywood - Sveriges filmstad

Filmproduktion är bara ett exempel på hur upplevelseindustrin har funnit sig tillrätta här. Över 500 långfilmer har spelats in med Trollhättan som bas. Trollhättan har till och med sina egna walk of fame! 

Läs mer om Trollhättans Walk of Fame på Visit Trollhättan Vänergsborgs hemsida

Rocket Science is business as usual i Trollhättan

90 procent av världens alla flygplan innehåller delar tillverkade i Trollhättan. GKN Aerospace är världsledande gällande högpresterande motorkomponenter. Det jobbar även med rymddelar till rymdfarkosten Ariane som är det Europeiska rymdsamarbetet.

Karriär i Trollhättan

Hitta ditt drömjobb i Trollhättan! 

Lediga jobb i Trollhättan på LinkedIn
Lediga jobb i Trollhättan i Platsbanken 

Arbetsmarknadsstöd

Vi finns till för arbetssökande trollhättebor som vill komma i arbete eller studier. Vi arbetar tillsammans med dig för att öka dina chanser att komma in på arbetsmarknaden. För att stötta dig samarbetar vi med andra aktörer som Arbetsförmedlingen,

Senast granskad 2023-09-28 av JONHJO