Glada tjejer som åker skridskor i ishallen

Folkhälsoarbete

Det övergripande målet för arbetet med folkhälsan är att skapa förutsättningar för god hälsa på lika villkor för hela befolkningen. Folkhälsoarbete är allt systematiskt, målinriktat arbete som görs för att nå god och jämlikt fördelad hälsa.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Logotyp 100 % Ren hårdträning

100 % Ren Hårdträning

100 % Ren hårdträning är en samverkansmodell för att förebygga och minska användningen av anabola androgena steroider och andra dopningspreparat på träningsanläggningar.

Tobacco Endgame 2025

Tobacco Endgame 2025

Trollhättans stads kommunledning ställde sig 2018 bakom Tobacco Endgame 2025. Målet är att den dagliga rökningen i Sverige år 2025 ska vara nere under fem procent av befolkningen.

Logotyp Krogar mot knark

Krogar mot knark

Krogar Mot Knark (KMK) är en metod som bygger på samverkan, utbildning och effektiv tillsyn. Visionen är att bransch och myndigheter tillsammans skapar en trygg och säker krogmiljö fri från narkotika för såväl gäster som personal.

Mikrofon framför en datorskärm

Drogsnack

Trollhättans Stads insats Drogsmart blir till podcasten Drogsnack. Lyssna till stadens drogförebyggande koordinatorer och gäster när det diskuteras droger och droganvändning. På denna sida hittas alla avsnitt samt relaterat material i form av

Relaterad information

Läs mer om folkhälsa

Senast granskad 2022-10-31 av KLALIW