Trollreda

Trollreda är en daglig verksamhet som tillverkar och säljer enklare kognitiva hjälpmedel.

Trollreda består idag av 6 handledare och 19 deltagare. Arbetsuppgifterna har anpassats så att alla får en viktig roll i arbetet.

Deltagare tar emot beställningar, hjälper till att packa, skriver fakturaunderlag, håller reda på kundregister, producerar egna hjälpmedel.

Tillfälligt beställningsstopp

Just nu renoveras våra lokaler på Trollreda, detta innebär att vi för tillfället inte har möjlighet att ta emot några fler ordrar. Vi stänger därför för nya beställningar under några veckor, men hoppas på att kunna öppna igen den 25 september.

Välkomna åter!

 

Vårt syfte

Syftet med våra hjälpmedel är att öka självständigheten hos personen. Känslan att känna sig självständig utgår från att personen skall förstå och kunna kontrollera vad som händer och då kunna planera, passa tider, att kunna minnas och välja. Detta gör att personen förstår sitt eget sammanhang och skapar en meningsfullhet.

 

Se våra produkter

Vi har sommarstängt 12/6 – 28/8, under denna period ser vi över vårt produktsortiment och våra rutiner för beställning. Därför kan vi inte erbjuda någon produktkatalog för tillfället. Vi hoppas att ni har förståelse för detta,

Vårt nya beställningsformulär lanseras under hösten 2023, av denna anledning kan vi för tillfället endast ta emot beställningar gjorda över telefon.

 
 

Besöks- och postadress

Trollreda Daglig verksamhet
Lasarettvägen 15
461 52 Trollhättan

 

Beställningar

Ring: 0520-49 53 42

Måndag: 13.15 – 14.00
Tisdag: 09.30 – 11-00
Onsdag: 09.30 – 11.00

 

Kontakt

Frågor om våra produkter:trollreda.info@trollhattan.se

Vi kan inte ta emot beställningar via e-post.

Senast granskad 2023-09-06 av KLALIW