Skilda Världar

Skilda Världar är en gruppverksamhet för barn 7-12 år som har skilda/separerade föräldrar.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Pappa bor här, mamma bor där. Det kan vara krångligt när man är barn och ibland kännas ensamt och sorgligt. Det kan också ge nya möjligheter. I vilket fall som helst kan det vara bra att prata och få träffa andra barn som har det likadant.

Gruppträffarna är en gång i veckan och pågår 2 timmar, 10 tillfällen efter skoltid. Innan gruppen startar träffar ledarna varje barn enskilt tillsammans med en eller båda föräldrarna.

I gruppen får barnen dela med sig av sina tankar och upplevelser i samband med föräldrarnas separation. Det blir mycket prat om känslor, olika slags familjer, hur det är att ha två hem, hur man klarar förändringar och hur man vågar säja ifrån och tala om vad man vill. Varje gång blir det även tid till att fika, måla, leka och ha roligt.

Gruppstart

Gruppstart vecka 45. 

Var: Familjehuset

Kontaktpersoner


Erika Borgstedt 0520-495352
Jessica Sädbom 0520-496686
Caroline Ohlin 0520-497189

 

Familjehuset

Familjehuset är till för familjer som behöver stöd på olika sätt. Vi hjälper föräldrar som är oroliga för sina barn, barn som är oroliga för sina föräldrar och föräldrar som har svårt att komma överens.

Familjehuset

 

Familjerådgivningen

Familjerådgivningen erbjuder professionell samtalshjälp till par, föräldrar och familjer i kris- och samlevnadsfrågor i Trollhättan och Lilla Edet. Vi som arbetar på Familjerådgivningen har tystnadsplikt och omfattas av absolut sekretess.

Familjerådgivningen

Senast granskad 2024-05-30 av ANDGLE