Examensjobb och CO-OP

Vi behöver din kompetens!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Examensjobb

Är du intresserad av att skriva ett examensarbete hos Trollhättans Stad, så kan du kontakta studentsamordnaren som lotsar dig till rätt person i verksamheten. När du skriver examensarbete får du möjlighet att närmare studera hur vi jobbar inom den kommunala verksamheten.

Vi får genom ditt arbete en viktig uppgift utredd med tillgång till färsk kompetens och ”nya ögon”. Våra intressen sammanfaller!

CO-OP

Co-op, Cooperative Education, innebär att programstudenter varvar studier med betalda arbetsperioder.  Co-op ger företaget chansen att lära känna framtida medarbetare. Det är helt enkelt ett smart sätt att rekrytera för organisationen, och ett fantastiskt sätt att få en fot in i arbetslivet redan under studietiden för dig som student. 

Läs om CO-OP på Högskolan Västs webbplats

Praktik

Är du intresserad av att göra din praktik i Trollhättans Stad? Vi har en stor bredd på verksamheter och kompetenser vilket ger en bra grund för en intressant och lärorik praktik. Vi har inget enhetligt sätt att ta emot praktikansökningar, istället kontaktar du den enhet du är intresserad av. 

Varmt välkommen till oss!

Senast granskad 2024-01-15 av VIVKOM