Foto över de personer som var med på ett studiebesök i Jönköping

Attraktiv studentstad

Tillsammans utvecklar vi Trollhättan som studentstad. "En stark och attraktiv stad där studenter trivs, utvecklas och gör skillnad" - det är vår vision.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Det pågår ett samarbete mellan Trollhättans Stad, Högskolan Väst, Studentkåren, GKN Aerospace, Vattenfall, Innovatum, Bostads AB Eidar och NU-sjukvården för att utveckla Trollhättan som studentstad.

Samarbetet mellan ovan nämnda parter drivs i form av en styrgrupp för ”Attraktiv studentstad”, som tagit fram en vision och målbild för hur Trollhättan ska utvecklas som studentstad. Styrgruppen arbetar efter en årlig handlingsplan och har en utförargrupp till sitt förfogande.

Arbetet har bland annat resulterar i en bostadsgaranti, utmärkelsen Årets studentstad 2014 samt givetvis en rad andra förbättringar gällande Trollhättan som studentstad.

Dela med dig av dina idéer!

Har du tankar om hur Trollhättan kan bli en ännu bättre studentstad? Dela gärna med dig av dina idéer och synpunkter via formuläret nedan.

Förbättra studentstaden
Jag samtycker till att Trollhättans Stad behandlar ovan nämnda personuppgifter om mig. Godkännandet innebär att jag accepterar att uppgifterna lagras i en databas i kommunen. Jag kan när som helst dra tillbaka mitt godkännande genom att kontakta kommunen
Godkännande: (Obligatoriskt fält)
Senast granskad 2019-01-02 av VIVKOM