Grafisk profil

En tydlig profil för den kommunala organisationen Trollhättans Stad och ett starkt varumärke för orten och kommunen Trollhättan är viktiga framgångsfaktorer.

Personer
Enhet Trollhättans Stad Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kontakta oss

Vid frågor rörande profilprogrammet samt godkännande vid produktion av trycksaker kontaktas Informationskontoret via växeln.

Grafisk profil

Den grafiska profilen är viktig för den samlade bilden av oss som ort och kommun. I ord, bild, färg och form skapar vi en tydlighet för mottagaren. Den grafiska profilen gör att vi blir enhetliga och vi lär omgivningen att känna igen Trollhättans Stad.

Logotyper - Trollhättans Stad, vapen

Profilen för Trollhättans Stad gäller den kommunala verksamheten. Vi har många skilda verksamheter, vår profil är det gemensamma varumärket för organisationen och arbetsgivaren.

Logotype, Trollhättans Stads kommunvapen

Logotype stad, EPS - svartvit
Logotype stad, CMYK - färg
Logotype stad, PMS - färg
Logotype stad, GIF - svartvit
Logotype stad, GIF - färg
Logotype stad, TIFF- svartvit
Logotype stad, TIFF - färg

Logotyper - Varumärket Trollhättan, ort

Trollhättan som ort delar vi med många aktörer. Här använder vi en varumärkeslogotype som vi tillsammans fyller med positiva värden. Vi tydliggör ortens unika egenskaper och styrkeområden när vi marknadsför Trollhättan som etableringsort, bostadsort, turistort, evenemangsort och/eller studentort. Logotypen kan användas av aktörer som vill visa att de kommer från Trollhättan eller att de arrangerar något i Trollhättan.

Logotype, varumärket Trollhättan som ort

Logotype ort, EPS - svart
Logotype ort, EPS - negativ
Logotype ort, EPS, CMYK - färg
Logotype ort, EPS, PMS - färg
Logotype ort, GIF - svart
Logotype ort, GIF - negativ (vit på svart)
Logotype ort, GIF - färg
Logotype ort, TIFF- svart
Logotype ort, TIFF - negativ (vit på svart)
Logotype ort, TIFF - CMYK, färg

Designelement, Fallen stående i blåttFallen, designelement

Fallen används som dekor för att stärka bilden av Trollhättan som en stad vid Göta Älv, och för att visa den kraft som finns i vår stad. Fallen används i Trollhättans Stads annonsering, samt i Powerpoints. Gäller endast de kommunala verksamheterna.

Designelement Fallen, EPS-format
Designelement Fallen, JPG-format