Pressfolk "in action"

Press- och informationsmaterial

Här hittar du bland annat bilder, pressinformation, information om våra sociala medier, samt kontaktuppgifter till oss i kommunen som brukar uttala oss i medier.

Kommunikationschef Vivian Komstadius 0520-495929 0733-489969

Är du journalist?

Trollhättans Stads utgångspunkt vid kontakt med media är alltid största möjliga öppenhet. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor, och med att hitta rätt person att intervjua. Vi vill alltid försöka underlätta medias granskning och bevakning av kommunen.

Kontakta i första hand kommunikationschef Vivian Komstadius, se kontaktuppgifter

Behöver du få tag på pressbilder?

En del av vår bildbank är öppen publikt, och är riktad mot press, media och andra externa aktörer som av olika anledningar skulle behöva åtkomst till våra bilder:

Extern bildbank för press och media

Behöver du bild på någon annan politiker eller tjänsteman är du välkommen att höra av dig till kommunikatören.

Pressmeddelanden

Nyheter om vad som händer i Trollhättans Stad hittar du i vårt nyhetsarkiv. De nyheter som kan vara särskilt viktiga för media skickas ut som pressmeddelande via e-post. Vill du som journalist komma med på listan, kontakta vår pressansvarige kommunikationschef Vivian Komstadius: vivian.komstadius@trollhattan.se

Nyhetsarkiv, Trollhättans Stad

Senast granskad 2019-09-04 av Vivian Komstadius