Äldreboendet Lantmannavägen 102. Flera träd syns intill boendet som ligger intill ett naturområde.

Lantmannavägen 102

Lantmannavägen 102 är ett modernt och nybyggt vård- och omsorgsboendet i kvarteret Blåvingen, i utkanten av Lextorp. Det ligger ungefär tre kilometer från centrum.

Person
Enhetschef Annika Durello Werner 0520 - 49 52 60
Enhet Omsorgsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Omsorgsförvaltningen

Geografiskt läge

Lantmannavägen 102 ligger i kvarteret Blåvingen på Lextorp, en stadsdel i södra delen av Trollhättan, cirka tre kilometer från centrum.

Beskrivning av boendet

Lantmannavägen 102 är ett tvåplanshus bestående av tre flyglar och var färdigtbyggt 2019. Det har stora uteplatser och egen inhägnad trädgård. Boendet har även sensorgolv som bidrar med en rad olika funktioner för att minska fallskador samt för att öka säkerheten och livskvaliteten i boendemiljön.

Beskrivning av området

Det finns grönområde med fina promenadstråk. Alldeles i närheten ligger Granngårdens centrum med Eidars Bovärdskontor, närbutik, vårdcentral, apotek m.m. Inom gångavstånd finns matvaruaffär.

Kommunikation

Till kvarteret Blåvingen kan man lätt ta sig med buss. Busshållplats finns på Lextorpsvägen. Det finns också gott om parkeringsplatser.

Boendestandard

Lägenheterna är på cirka 32 kvadratmeter och har eget badrum med dusch. Varje avdelning har en egen gemensam yta på 80 kvadratmeter för mat, aktivering och social samvaro. Samtliga lägenheter har tillgång till de stora uteplatserna som finns.

Personal

Personal finns tillgänglig dygnet runt.

Antal lägenheter

45

Adress

Vård- och omsorgsboende
Lantmannavägen 102
461 63 Trollhättan

Lägenhetens utseende

På den här sidan finns bilder på hur en lägenhet kan se ut. Säng och madrass ingår. Sängen är specialbeställd för att personalen lätt skall kunna hjälpa till när det behövs. Den boende eller en närstående möblerar lägenheten efter eget önskemål.

Senast granskad 2021-06-30 av Jonathan Hjort