Källstorpsgården

Källstorpsgården

Källstorpsgården är belägen cirka 2,5 kilometer från centrum vid västra sidan av staden. Förutom lägenheter finns en restaurang samt en dagverksamhet.

Personer
Enhet Omsorgsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Omsorgsförvaltningen

Geografiskt läge

Källstorpsgården är belägen cirka 2,5 kilometer från centrum vid den västra sidan av staden.

Beskrivning av boendet 

Källstorpsgården byggdes på 1970-talet och har sex våningar. Förutom lägenheter finns en restaurang som tillagar all vår mat, samt en dagverksamhet för de boende som är öppen alla vardagar där olika aktiviteter erbjuds. Vi har även tillgång till hår- och fotvård. 

Beskrivning av området

Här bor du nära kanalen och granne med pittoreska Strömslund. I området finns fina promenadstråk med soffor utplacerade i omgivningarna. Vi ”bor” även granne med både vårdcentral och folktandvård.

Kommunikation 

Vi har goda bussförbindelser till både centrum och Överby.

Boendestandard

100 av lägenheterna består av ett rum á 28 kvadratmeter med en liten köksvrå samt kyl. 10 stycken av lägenheterna på entréplan har kylskåp, men saknar diskbänk. Samtliga rum har eget badrum med dusch.

Personal 

Här arbetar cirka 120 personal och bemanning finns dygnet runt.

Antal lägenheter 

Boendet består av 110 lägenheter, varav en är dubblett. På varje våningsplan finns det 20 lägenheter fördelade på 10 lägenheter åt norr och 10 åt söder. På entréplan finns ett boende med 10 lägenheter.

Adress

Källstorpsgårdens vård- och omsorgsboende
Strömsviksvägen 99
461 59 Trollhättan

Senast granskad 2020-06-12 av jonathan.hjort@trollhattan.se