Äldreboendet Hagtornsstigen 51. Ett inhägnande staket sträcker sig runt boendet med flera uteplatser intill.

Hagtornsstigen 51

Verksamhet

Hagtornsstigen 51

Hitta hit

Hagtornsstigen 51 461 43 Trollhättan

Övrig information

Enhetschef: 0520-49 52 74 (vardagar mellan klockan 08.00-17.00)

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Geografiskt läge

Hagtornsstigen 51 är ett nybyggt och modernt vård- och omsorgsboende som ligger i kvarteret Stjärtmesen på Dannebacken i den norra delen av Trollhättan. Det är cirka tre kilometer till centrum. 

Beskrivning av boendet

Hagtornsstigen 51 är ett tvåplanshus, byggt med en innergård i mitten och en flygel. Byggnaden stod klar hösten 2020. Eget mottagningskök finns i markplan som förser boende med dygnets alla måltider/mellanmål.

Stora ytor för aktivitet och samvaro finns på varje avdelning tillsammans med gemensamma ytor i byggnaden, exempelvis ett orangeri på plan 2. Balkong/altan finns från varje köksdel på respektive avdelning. Innergården på plan 1 nås via altan dörr i samvarorummen.

Beskrivning av området

Boendet ligger ett stenkast bakom Stavregården/Kastanjebacken. Grönområde med tillgång till promenadstråk finns i nära anslutning till boendet.

Kommunikation

Till kvarteret Stjärtmesen kan man ta sig med buss via Slättbergsvägen. Besöksparkering finns i nära anslutning till boendet. 

Boendestandard 

Lägenheterna är på ungefär 32 kvadratmeter och har eget badrum med dusch. Tvättmaskin finns i varje lägenhet. Det finns ett mottagningskök med särskild kökspersonal som servar avdelningarna med kost måndag till söndag.

Varje avdelning har en egen gemensam yta på cirka 80 kvadratmeter för mat, aktivering och social samvaro. Samtliga lägenheter har tillgång till innergård och orangeri. Utevistelse kan också ske på altan eller respektive balkong.

Personal 

Personal finns tillgänglig dygnet runt.

Antal lägenheter 

45.

Adress 

Vård- och omsorgsboende
Hagtornsstigen 51
461 43 Trollhättan

Lägenhetens utseende

På den här sidan visas hur en lägenhet kan se ut. Säng och madrass ingår. Sängen är specialbeställd för att personalen lätt skall kunna hjälpa till när det behövs. Den boende eller en närstående möblerar lägenheten efter eget önskemål.

Senast granskad 2023-03-13 av JONHJO