Yngre tjej som håller om en äldre man

Ledord

Trollhättans Stad har fyra ledord ska genomsyra hela vår organisation, verksamhet och våra beslut: Mod, nytänkande, delaktighet och handlingskraft.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Mod

Vi är en modig organisation där medarbetarna känner tillit och trygghet. Vi vågar satsa, gå nya vägar och ser våra misstag som lärdomar som hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Vi står upp för vårt uppdrag och tar de modiga och konstruktiva beslut som är bäst i längden, för Trollhättan och för trollhätteborna.

Nytänkande

För oss är nytänkande ett förhållningssätt som beskriver vår ambition att alltid utvecklas, jobba smartare och bli bättre. Vi har högt i tak, är lösningsfokuserade och uppmuntrar kreativitet, egna initiativ och nya idéer, för vi är övertygade om att det bidrar till en effektiv och välmående organisation.

Delaktighet

Allt vi gör präglas av transparens och öppenhet. Vi är delaktiga i trollhättebornas vardag, är lyhörda och bjuder aktivt in invånare och samarbetspartners till dialog och samverkan. Alla våra medarbetare tillhör ett och samma lag där vi hjälper varandra och tar gemensamt ansvar för vårt uppdrag. Vi delar våra utmaningar, men också våra segrar och framgångar. Tillsammans är vi starka.

Handlingskraft

Vi är handlingskraftiga vilket innebär: effektiva, drivande och engagerade. Vi tar till vara på våra möjligheter och tar oss an våra utmaningar med initiativförmåga och beslutsamhet. Vi vet vad vi vill åstadkomma, vi är proaktiva och vi får saker att hända. Alla medarbetare tar ansvar för vårt uppdrag, för våra respektive arbetsplatser såväl som för vår egen utveckling

Senast granskad 2023-11-20 av KLALIW