Nya fina lägenheter i anslutning till älven

Bo där det passar

Nära naturen, vid älven, mitt i centrum eller kanske barnvänligt område med lugna gator?

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

I Trollhättan finns en mängd olika miljöer och boendealternativ – från charmiga äldre villor i områden som Egnahem och Strömslund, klassiska radhus på Lextorp och Sylte till lägenheter mitt i stan med pubar och restauranger runt knuten.

Jämfört med Göteborg, som numera ligger inom smidigt pendelavstånd, är prisnivåerna på bostäder betydligt lägre i Trollhättan. Det är något som allt fler bostadsletare i göteborgsområdet har börjat upptäcka.

Aktuella områden

Just nu erbjuds flera tomter, nya bostadsrätter precis vid älvkanten och nya centrala hyreslägenheter i passivhus. Följ länkarna nedan för att se aktuella områden för nyproduktion och vart du kan vända dig för att hitta bostad.

För dig som är student på Högskolan Väst gäller bostadsgaranti. Det innebär att du alltid kan hitta boende inom rimligt avstånd till högskolan.

Vybild över hustak i Trollhättan

Hitta bostad

I Trollhättan finns ingen bostadsförmedling med gemensam bostadskö. För dig som söker bostad har vi istället listat fastighetsägare nedan.  Vi har också bostadsgaranti för studenter på Högskolan Väst. Mer om denna kan du läsa under "Studentbostäder".

Ett hus i en hand. I bakgrunden är det en himmel med moln

Lediga tomter

Drömmer du om att bygga ett eget hus? Genom Trollhättans stads tomtkö säljer vi villatomter till privatpersoner.

Senast granskad 2020-07-14 av CLASBEN