Trollhättans hållbara nyhetsbrev

Trollhättans Stad har ett nytt nyhetsbrev om hållbar utveckling lokalt och globalt. Brevet riktar sig till både medborgare och medarbetare, företag och andra kommuner.

Hållbarhetsstrateg TorBjörn Nilsson 0520-49 55 95
Enhet Kontoret Tillväxt och utveckling Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Tillväxt och utveckling

Prenumerera

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet genom att fylla i namn och epost i formuläret nedan. Du får därefter en bekräftelse på e-post. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet godkänner du att Trollhättans stad lagrar din epostadress. Du kan när som helst avregistrera dig via en länk i nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Läs tidigare nyhetsbrev

Syfte med brevet

• Visa upp goda exempel från Trollhättan.
  • Inspirera kommuner, medborgare och företag att agera för ökad hållbarhet.
  • Öka kunskapsnivån i hållbarhetsfrågor (miljömässiga, sociala och ekonomiska).

Utgivning

Nyhetsbrevet planeras ges ut 4 gånger per år och det första numret ges ut i september 2020. Har du synpunkter eller tips om innehåll till nyhetsbrevet eller har du frågor så är du välkommen att lämna dessa till oss, se kontaktuppgifter ovan.

Senast granskad 2020-09-15 av fia.johannessen@trollhattan.se