Trollhättans hållbara nyhetsbrev

Trollhättans Stad har ett nyhetsbrev om hållbar utveckling lokalt och globalt. Brevet riktar sig till både medborgare och medarbetare, företag och andra kommuner.

Hållbarhetsstrateg TorBjörn Nilsson 0520-49 55 95
Enhet Kontoret Hållbart samhälle Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Hållbart samhälle

Prenumerera

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet genom att fylla i namn och e-post i formuläret nedan. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet godkänner du att Trollhättans stad lagrar din e-postadress. Du kan när som helst avregistrera dig via en länk i nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Läs tidigare nyhetsbrev

Mars 2021

December 2020

Syfte med brevet

• Visa upp goda exempel från Trollhättan.
  • Inspirera kommuner, medborgare och företag att agera för ökad hållbarhet.
  • Öka kunskapsnivån i hållbarhetsfrågor (miljömässiga, sociala och ekonomiska).

Utgivning

Nyhetsbrevet ges ut 4 gånger per år, runt den 15:e i mars, juni, september och december. Har du tips på nyheter som kan passa i nyhetsbrevet så önskar vi dessa senaste den 1:e i respektive månad. Kontaktuppgifter för tips, synpunkter och frågor hittar du under fliken Kontakt, ovanför rubriken Prenumerera.

Senast granskad 2021-06-17 av fia.johannessen@trollhattan.se