Trollhättans hållbara nyhetsbrev

Trollhättans Stad har ett nytt nyhetsbrev om hållbar utveckling lokalt och globalt. Brevet riktar sig till både medborgare och medarbetare, företag och andra kommuner.

Hållbarhetsstrateg TorBjörn Nilsson 0520-49 55 95
Enhet Kontoret Tillväxt och utveckling Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Tillväxt och utveckling

Prenumerera

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet genom att fylla i namn och e-post i formuläret nedan. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet godkänner du att Trollhättans stad lagrar din e-postadress. Du kan när som helst avregistrera dig via en länk i nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Läs tidigare nyhetsbrev

Syfte med brevet

• Visa upp goda exempel från Trollhättan.
  • Inspirera kommuner, medborgare och företag att agera för ökad hållbarhet.
  • Öka kunskapsnivån i hållbarhetsfrågor (miljömässiga, sociala och ekonomiska).

Utgivning

Nyhetsbrevet planeras ges ut 4 gånger per år, runt den 15:e i mars, juni, september och december. Har du tips på nyheter som kan passa i nyhetsbrevet så önskar vi dessa senaste den 1:e i respektive månad. Kontaktuppgifter för tips, synpunkter och frågor hittar du under fliken Kontakt, ovanför rubriken Prenumerera.

Senast granskad 2020-11-27 av fia.johannessen@trollhattan.se