Bilden föreställer tio personer som sitter runt ett vitt ovalt bord. Det är datorer och papper på bordet.

Arbetsmarknad

Arbete har en central roll i de flesta människors liv. Arbete kan föra med sig en social gemenskap, bidra till ekonomisk försörjning och ge tidsstruktur i en människas vardag vilket bidrar till att livsvillkoren förbättras.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

I Trollhättan arbetar vi ständigt för att aktivt motverka arbetslösheten i kommunen, genom praktikförberedande insatser, vägledning och flexibla samarbetslösningar mellan arbetssökande, arbetsgivare och myndigheter.

Bild på Trollhättans Stadpersonal i ett klassrum

Jobba hos oss

Vi söker ständigt fler medarbetare. I Trollhättans Stads rekryteringsportal hittar du samtliga lediga tjänster - och det är också här du gör din ansökan. 

Två män jobbar tillsammans vi datorn, i bakgrunden två kvinnor som pratar

Projekt och insatser

Vi tror på styrkan av samverkan och jobbar därför för att näringsliv och det offentliga ska kroka arm med utvecklingen av Trollhättan. Läs mer om våra pågående projekt!

Bilden föreställer en kvinna i vit långärmad tröja som gör tummen upp. I bakgrunden syns flera personer som ser glada och spralliga ut.

Lediga jobb

Trollhättan ingår numera i arbetsmarknadsregionen Göteborg och med våra ca 26 000 arbetstillfällen är Trollhättan det naturliga navet även i vår närregion.

Relaterad information

Näringslivsregistret

Senast granskad 2022-04-19 av CECWIL