Bilden föreställer tio personer som sitter runt ett vitt ovalt bord. Det är datorer och papper på bordet.

Arbetsmarknad

Arbete har en central roll i de flesta människors liv. Arbete kan föra med sig en social gemenskap, bidra till ekonomisk försörjning och ge tidsstruktur i en människas vardag vilket bidrar till att livsvillkoren förbättras.

Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

I Trollhättan arbetar vi ständigt för att aktivt motverka arbetslösheten i kommunen, genom praktikförberedande insatser, vägledning och flexibla samarbetslösningar mellan arbetssökande, arbetsgivare och myndigheter.

Bild på Trollhättans Stadpersonal i ett klassrum

Jobba hos oss

Vi söker ständigt fler medarbetare. I Trollhättans Stads rekryteringsportal hittar du samtliga lediga tjänster - och det är också här du gör din ansökan. 

Bilden föreställer en man i grå kavaj som håller en presentation. I förgrunden sitter fyra personer och lyssnar på mannen.

Projekt och insatser

Klicka här för att läsa mer om projekt och insatser.

Bilden föreställer en kvinna i vit långärmad tröja som gör tummen upp. I bakgrunden syns flera personer som ser glada och spralliga ut.

Lediga jobb

Trollhättan ingår numera i arbetsmarknadsregionen Göteborg och med våra ca 26 000 arbetstillfällen är Trollhättan det naturliga navet även i vår närregion.

Relaterad information

Näringslivsregistret

Senast granskad 2019-12-20 av Clara B