Företagare i telefon, text: fundera, starta/etablera, driva, utveckla

Företag, stöd och rådgivning

Har du en ny affärsidé eller ser du möjligheter för ditt företag att växa? I Trollhättan finns en mängd aktörer inom affärs- och företagsutveckling som kan ge dig stöd och rådgivning.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Vi ger gratis service till dig som planerar att etablera dig i Trollhättan. Vi hjälper även dig som har företag i Trollhättan, och som funderar på att expandera eller flytta inom kommunen. Vi stöttar och uppmuntrar till att fler företag startar. Kontakta oss gärna med dina funderingar. Vi kan hjälpa till med att hitta nätverk, ge råd om lokaler och mark. Det kan också handla om att starta företag och att hitta rätt kontaktpersoner inom och/eller utanför kommunen.

Entreprenörer som utvecklar teknik

Starta företag

Dags att starta eget? När du startar företag bygger du något eget. Du disponerar din tid själv och arbetar mot egna mål.

Nätverk illustration i lila

Etablera och investera

Klicka här för att läsa mer om hur du etablerar och utvecklar företag i Trollhättan.

Tjej signerar arbetspapper

Finansiering

Behöver du finansiering för expansion eller utveckling av ditt företag? Här har vi samlat länkar som kan vara till nytta för dig.

Bild på näringslivsenheten, text "Välkommen att höra av dig till oss"

Näringslivsenheten

Vi hjälper dig med rådgivning och stöd om du driver eller planerar att starta företag i Trollhättan. Hör av dig till oss!

Senast granskad 2021-03-15 av JOSÅKEBEN