Bilden föreställer tre personer som sitter runt ett bord. I förgrunden syns ryggtavlan på en kvinna med långt blond hår och blå polotröja. Mitt emot hennes sitter en man i blommig skjorta och brunt hår. Bredvid honom sitter en kvinna i långt blont hår. Mannen och kvinnan ser mycket glada och trevlig ut.

Företag, stöd och rådgivning

Har du en ny affärsidé eller ser du möjligheter för ditt företag att växa? I Trollhättan finns en mängd aktörer inom affärs- och företagsutveckling som kan ge dig stöd och rådgivning.

Person
Näringslivschef Helena Kortered 0520-49 7049 0722-18 79 15
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

Vi ger gratis service till dig som planerar att etablera dig i Trollhättan. Vi hjälper även dig som har företag i Trollhättan, och som funderar på att expandera eller flytta inom kommunen. Vi stöttar och uppmuntrar till att fler företag startar. Kontakta oss gärna med dina funderingar. Vi kan hjälpa till med att hitta nätverk, ge råd om lokaler och mark. Det kan också handla om att starta företag och att hitta rätt kontaktpersoner inom och/eller utanför kommunen.

Bilden föreställer en kvinna som står framför en whiteboard. Kvinnan är klädd i blå hängslebyxor med vita ränder och en vit långärmad tröja. Kvinnan är mycket glad och ler och skrattar. Hon håller ett föredrag för två personer som sitter i förgrunden.

Starta företag

Dags att starta eget? När du startar företag bygger du något eget. Du disponerar din tid själv och arbetar mot egna mål.

Bilden föreställer Stallbacka området och stallbacka bron. Mitt i bild syns två vita måsar som flyger mot området. Himlen är rosa och lila.

Etablera och utveckla företag

Klicka här för att läsa mer om hur du etablerar och utvecklar företag i Trollhättan.

Gruppbild på Näringslivsenhetens personal med Trollhättan i bakgrunden

Näringslivsenheten

Till Näringslivsenheten kan du som nystartat eller etablerat företag vända dig för att få stöd och rådgivning. Kontakta oss gärna med dina frågor.

Bilden föreställer pengar i form av sedlar i närbild

Finansiering

Behöver du finansiering för expansion eller utveckling av ditt företag? Här har vi samlat länkar som kan vara till nytta för dig.

Senast granskad 2019-12-20 av Clara B