Framtidscentrum - För dig 16-24 år

Framtidscentrum möter dig på dina villkor och där du befinner dig. Vi är till för dig mellan 16-24 år som är arbetslös och vill få hjälp att komma vidare till arbete eller studier. Vi stöttar dig mot dina mål.

Verksamhet

Framtidsscentrum

Hitta hit

Karl Johans torg 1

Övrig information

framtidscentrum@trollhattan.se 

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Vi är en resurs för dig som står utanför arbetsmarknaden.

Öppet hus har sommarstängt och öppnar igen 7/8 - vi ses! 

Vi har öppet hus på onsdagar mellan klockan 13.00-16.00. Då är alla mellan 16-24 år välkomna att bara droppa in på Villa Stranna för att snacka framtid, få vägledning och hjälp att söka utbildning eller jobb.

Vi bjuder in företag, bemanningsföretag och folkhögskolor som berättar mer om olika yrken och utbildningar samt förebilder som berättar om sina framtidsresor.

fyra rutor med porträtt

Rätt stöd kan förändra livet

Se filmen där Love, Hira, Moa och Lova berättar om det stöd de fått från Framtidscentrum och hur deras liv och framtidstro har förändrats. Behöver du eller någon du känner hjälp att komma vidare till studier eller arbete? - Kontakta Framtidscentrum!

Se vår film på Youtube

 
Man med dator och flera människor i bakgrunden

Jobbcoach för arbetslösa 18-24 år

Om du blir arbetslös är det viktigt att du anmäler dig till Arbetsförmedlingen din första arbetslösa dag för att få den ersättning du har rätt till. Hur kan du få hjälp av oss?

Två killar skog i bakgrunden

Stationen - en väg till förändring

Är du mellan 18-29 år, arbetslös, bor på Lextorp, Kronogården eller Sylte och vill göra en förändring i ditt liv? Då är du välkommen till Stationen på Lantmannavägen 119 där du kan få hjälp att ta tag i din situation, hjälp att komma ut på arbetsmarknaden eller kanske börja studera!

Två glada studenter

Kommunens aktivitetsansvar

Är du 16-20 år och varken jobbar eller studerar?  Funderar du på att hoppa av gymnasiet? Vill du ha hjälp att hitta något att göra? Då kan vi hjälpa dig!

Allén längs Kungsgatan

Arbetsintegrerande sociala företag

Är du mellan 18-65 år kanske din väg vidare är via ett arbetsintegrerat socialt företag? Vi samverkar med de arbetsintegrerande sociala företagen i Trollhättans Stad.

Relaterad information

Läs mer om Sommarjobbsmässan 2024

Senast granskad 2024-06-27 av ANDGLE