Företag på konferens, minel

Trollhättan Convention Bureau

Trollhättan Convention Bureau är en helt neutral och kostnadsfri organisation, strategiskt placerad under näringslivsenheten i Trollhättans Stad, vars främsta uppdrag är att inspirera personer till att vilja, våga och kunna initiera till att fler möten förläggs till just Trollhättan.

Verksamhet

Trollhättan Convention Bureau

Hitta hit

Drottningtorget 1 46130, Trollhättan

Telefon

0520-49 62 72

Övrig information

Anki Carlsson, director Trollhättan Convention Bureau
E-post: ann-christine.carlsson@trollhattan.se 

Att stå som värd för ett nationellt eller internationellt möte är en fantastisk möjlighet att stärka det egna varumärket. Man bidrar även till att Trollhättan sätts på kartan vilket gör att det blir ännu mer attraktivt att bo, verka, studera och leva här och som i sin tur skapar bättre förutsättningar vid rekryteringar och företagsinvesteringar.

Trollhättan Convention Bureau fungerar som en professionell partner där vi med vår kompetens och våra kontakter fungerar som dörröppnare och möjliggörare. Det är med oss du ska bolla tidigt, när första tankarna om att arrangera en konferens eller att stå som värd för ett möte kommer. När du kontaktar oss förbinder du inte till något och vi för heller inget vidare. Du kan känna dig trygg i vår rådgivning för att ditt arrangemang ska hjälpa dig att nå dina mål med just ert möte.

Vi hjälper dig att analysera mötet, presentera Trollhättan för styrelse och beslutsfattare, sammanställer ansökan för mötet, arrangerar visningsresor, preliminärbokar hotell- och möteslokaler, tipsar om kringarrangemang som kan förstärka ert mötesinnehåll och vi hjälper även till med viss marknadsföring av mötet.

Nämnde vi att våra tjänster är kostnadsfria?

Har du frågor och funderingar eller vill veta mer, tveka inte att höra av dig! Kontaktuppgifter finns ovan. 

Senast granskad 2024-06-18 av ANDGLE