Kvinnor som tittar på saker i en affär

Företagsbesök

Får vi komma på besök? Att träffa dig som företagare i Trollhättan är viktigt för oss. Vi vill veta mer om vilka utmaningar du och ditt företag har, vilka möjligheter ni ser och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Varje år träffar näringslivsenheten och politiker ett stort antal företag, både de som redan finns i Trollhättan idag och de som är nyfikna och intresserade av att etablera sig i Trollhättan. Genom besöken vill vi få en ökad förståelse för dig och ditt företags villkor och förutsättningar. Det är också en möjlighet för oss att ta del av information om ditt företag och dess framtidsplaner och fånga upp just dina synpunkter och idéer. Självklart är vi också nyfikna på vilka förväntningar du har på oss.

 

Vi vill gärna träffa dig!

Har du inte hört från oss på länge? Har du en specifik utmaning du vill prata om? Ser du en möjlighet där du behöver stöd för att komma vidare? Kanske vill du bara säga hej, presentera ditt företag och lära känna oss? Oavsett anledning vill vi gärna träffa dig och ditt företag. 

Gör en intresseanmälan för företagsbesök så ses vi snart!

Vi jobbar löpande med att boka in företagsbesök efter att intresseanmälan gjorts. Vår målsättning är att matcha dina önskemål för företagsbesöket med rätt person/personer från vår organisation. Gör din intresseanmälan här

 

Nyhetsbrev näringsliv och tillväxt

Trollhättan är en stad med ambitioner. Ta del av våra största och viktigaste nyheter, direkt till din e-post: prenumerera på nyhetsbrev om näringsliv och tillväxt.

Företagarkalender

Träffas, samverka och inspireras! Här hittar du länkar till nätverk och organisationer i Trollhättan, tillsammans med viktiga datum.

Senast granskad 2022-02-08 av JOSÅKEBEN