Annonspelare och allén på Kungsgatan i bakgrunden, text årets stadskärna 2022

Årets stadskärna 2022

Trollhättans Stad vill ha en trygg och levande stadskärna med plats för många olika typer av möten. Att utveckla centrum är en avgörande faktor för att Trollhättan ska växa och locka till sig fler besökare, invånare och verksamheter. Vi satsar på att få utmärkelsen Årets Stadskärna 2022 tillsammans med City Trollhättan och privata aktörer - delaktighet är nyckeln till framgång.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
Lila bakgrund med texten "Årets stadskärna 2022"

Resan mot Årets Stadskärna

Att bli utsedd till årets stadskärna handlar om att arbeta på ett strukturerat sätt med att förbättra och utveckla centrum tillsammans med offentliga och privata aktörer.

Bå bakgrund med texten "100-listan"

100-listan

Långsiktiga projekt och snabba quickfix - här listar vi och bockar av alla de aktiviteter som vi behöver göra och steg vi behöver ta i arbetet mot Årets Stadskärna 2022.

Grön bakgrund med texten "samverkan"

Samverkan

Arbetet med och mot Årets Stadskärna 2022 drivs av centrumföreningen City Trollhättan, där andra offentliga och privata aktörer också har en central roll.

Röd bakgrund med texten @aretsstadskarnathn Följ med på resan

@aretsstadskarnathn

Ta del av spännande och informativa uppdateringar från arbetet mot Årets Stadskärna 2022 på Instagramkontot @aretsstadskarnathn.

Senast granskad 2023-08-14 av JOSÅKEBEN