Grön bakgrund med texten "samverkan"

Samverkan

Arbetet med och mot Årets Stadskärna 2022 drivs av centrumföreningen City Trollhättan, där andra offentliga och privata aktörer också har en central roll.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Projektstyrning

Arbetet med och mot Årets Stadskärna 2022 drivs av centrumföreningen City Trollhättan där Trollhättans Stad är en viktig samarbetspartner tillsammans med andra offentliga och privata aktörer. 

Arbetsgrupp Årets Stadskärna

Arbetsgruppen består av projektledare från City Trollhättan, tjänstemän från olika förvaltningar inom Trollhättans Stad och representanter från Visit Trollhättan. Arbetsgruppens uppgift är att driva och utveckla aktiviteterna som ska genomföras i arbetet mot Årets Stadskärna. 

Projektgrupper

Till de större aktiviteterna som ska genomföras för att bli Årets Stadskärna 2022 finns det mindre projektgrupper. Grupperna är en blandning av både offentliga och privata aktörer och jobbar med specifika projekt i 100-listan.

Samverkan

Att skapa engagemang och få med olika typer av verksamheter, både stora som små, att bidra på olika sätt kommer vara en avgörande framgångsfaktor och delaktigheten i projektet är prioriterat.

Vill du vara en del av resan?

Vi ser jättegärna att alla som vill engagerar sig i centrumutvecklingen på alla tänkbara sätt. Man kan bidra på flera olika sätt - både som företag och privatperson. 

Trollhättevänner

Företag vars hjärta pumpar hårt för Trollhättan och lite extra för utveckling av stadskärnan kallar vi för Trollhättevänner. Vi letar hela tiden efter fler. Är du och ditt företag en Trollhättevän? Då får ni mer än gärna hjälpa City Trollhättan att driva arbetet mot Årets Stadskärna 2022.

Stort tack till våra Trollhättevänner: Eidar, Kraftstaden, Trollhättan Energi, Willhem, Severinsson, Profil, Fastighetsägarna, Visit, 4sign, Svensk fastighetsförmedling.

Har du idéer?

Har du kanske idéer eller synpunkter som kan stärka Trollhättans stadskärna? Dela gärna med dig! hej@citytrollhattan.se

Relaterad information

Startsida Årets Stadskärna

Senast granskad 2023-08-14 av JOSÅKEBEN