Omkullvält träd

Vi röjer och säkrar efter stormen

Trollhättans invånare uppmanas att vara försiktiga efter de kraftiga stormbyar som svepte genom området under fredagen. Vi arbetar nu intensivt med att ta hand om de nedfallna träden och säkra platserna för allmänhetens säkerhet.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Trollhättan drabbades av hårda stormbyar under fredagen, vilket resulterade i skador och nedfallna träd runt om i staden. För närvarande arbetar vi febrilt med att ta hand om de nedfällda träden.

– Prioriterad riskbedömning genomförs för att säkerställa att de mest akuta situationerna hanteras först. Vi har mottagit över 350 anmälningar om nedfallna träd från invånare och arbetar nu aktivt med att prioritera och lösa dessa ärenden så snabbt som möjligt. Medan arbetet pågår uppmanar vi allmänheten att vara försiktiga, säger Mikael Arvidsson, parkansvarig på samhällsbyggnadsförvaltningen.

Var extra försiktiga

Vi uppmanar invånarna att vara extra försiktiga när de rör sig i skog och mark. Rotvältor och instabila träd utgör en potentiell fara för allmänheten tills de har röjts och säkrats. Det är på egen risk man är ute i skog och mark.

Trollhättans stad arbetar hårt för att återställa normala förhållanden så snart som möjligt.

Läs mer: 
Motions- och elljusspår stängda

Senast granskad 2024-02-27 av ALIFRE