Artistbilder på Måns Zelmerlöw och gruppen Medina. Måns Zelmerlöw och Medina är klara för Fallens Dagar 2024.

Måns Zelmerlöw klar för Fallens Dagar

Lördag 20 juli uppträder Måns Zelmerlöw i Folkets Park under Fallens Dagar. Det gör även Medina, tvåan från årets Melodifestival.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

2015 uppträdde Måns Zelmerlöw på Fallens Dagar. 9 år senare är en av Sveriges mest älskade artister klar för en återkomst på Sveriges äldsta stadsfestival.
– Vi är stolta över att få presentera Måns Zelmerlöw som är en av våra mest folkkära artister och som efter många år äntligen återvänder till Fallens Dagar! Med en uppsjö av hits kommer det bli fantastiskt härligt att få se honom för första gången uppträda i Folkets Park, säger Elias Leijon, arrangemangsansvarig.

Medina till Fallens Dagar

Förutom Måns Zelmerlöw är det även klart att Medina, tvåan från årets Melodifestival, kommer uppträda på Fallens Dagar.
– Medina gjorde toksuccé i Melodifestivalen i år och är just nu en av Sveriges mest streamade artister. Det kommer garanterat bli en bra fest i Folkets Park i sommar. Det ska bli oerhört kul att få se denna galet energirika akt under festivalens program, säger Elias Leijon.

Övriga artister till Fallens Dagar offentliggörs inom kort.

Mer information om artisterna

Artisbild Måns Zelmerlöw

Lördag 20 juli 2024

Live i Folkets Park i Trollhättan under Fallens Dagar. Fri entré!

Måns Zelmerlöw inleder 2024 i studion där han jobbar på nya låtar för att senare under våren släppa ny musik. Måns fortsätter imponera med sina enastående prestationer och musik. Med över 340 miljoner streams och otaliga platinautmärkelser råder det inga tvivel om att han är en av vår tids mest älskade artister.

Svenska sångaren, låtskrivaren och multitalangen Måns Zelmerlöw kan gott konstateras som en av Sveriges mest älskade artister. Han började sin musikaliska resa som ungt popfenomen i Idol 2005 och har sedan dess utvecklats till en internationell superstjärna, med dundersuccén i Eurovision Song Contest som en av höjdpunkterna, efter vilket vinnarlåten “Heroes” toppade listorna i 21 länder. Efterföljande Europaturnén tog honom även till slutsålda arenor i 22 storstäder och han fortsatte att charma miljontals människor världen över när han 2016 var programledare i Eurovision tillsammans med Petra Mede.

Sedan dess har Måns fortsatt varit ständigt aktuell. Han har kontinuerligt släppt ny musik, uppträtt live, turnerat och medverkat i olika TV-program både i Sverige och Europa. Albumet “Time” (2019) berättar en djupt personlig historia och inkluderar flera hits som “On My Way”, “Walk With Me”, “Better Now”, “Grow Up To Be You” och “One”. Under 2022 lanserade han ny musik, åkte på turnéer och medverkade i TV4’s populära musikprogram “Så mycket bättre”. År 2023 ledde Måns idrottsgalan, var jurymedlem i Svenska upplagan av “Masked Singer”, släppte EPn “Nightcap”, samtidigt som han turnerade tillsammans med egna bandet The Agreement. Året slutade på topp med den kritikerrosade julturnén “Tomten och bocken – rider igen” tillsammans med komikern Per Andersson.

 
Artistbild Medina.

Lördag 20 juli 2024

Live i Folkets Park i Trollhättan under Fallens Dagar. Fri entré!

Popduon Medina var en av 00- talets mest älskade grupper som skapade en helt egen musik genre, Haffla Music. Med över 350 miljoner samlade streams och hitlåtar som ”Miss Decibel”, ”Där palmerna bor” och ”In i dimman ” i bagaget släppte duon sitt comeback-album ” Tropicalisera ” och åkte på en omfattande turné 2023 för att fira sitt 20-årsjubileum. 2024 Startar Medina sitt tredje decennium som grupp genom att ställa upp i Melodifestivalen med allsångslåten ”QueSera”. Med den låten slutade de tvåa i tävlingen.

Senast granskad 2024-04-08 av KLALIW