Kontaktcenter

Välkommen till Trollhättans Stads sida om kontaktcenter som kommer att öppna 1 september 2021!

 

Det är till kontaktcenter som du kommer att vända dig när du vill ha information eller hjälp med frågor som rör våra tjänster och verksamheter. Du kommer få svar direkt eller hjälp att snabbt komma till rätt person. Vi är till för alla: invånare, näringsliv, föreningar och besökare. Vi gör livet enklare i Trollhättan!

Bilden föreställer fyra personer som sitter på rad framför varsin dator. Närmast i bild syns en kvinna med brunt långt hår och vit kortärmad blus. Kvinnan ler stort mot datorn. Fokus i bilden ligger på kvinnan men i bakgrunden syns en man med blå tröja, en kvinna med rosa skjorta och till sist en man med blå skjorta.

Om kontaktcenter

Vad är ett kontaktcenter?

Bilden är en grafisk bild över hur receptionen kommer se ut i framtiden. Lokalen är ljus och fräsch med inslag av trä. I bild syns två diskar och över dessa står det Trollhättans Stad i versaler.

Byggbloggen

Följ med på resan till Trollhättans Stads kontaktcenter!

Bilden föreställer ritningar över ett hus. Bilden är inte en ritning över kontaktcenter utan en ritning av ett vanligt bostadshus. På ritningen ligger flera pappersrullar med fler ritningar.

Resan till kontaktcenter

Hur gick processen med kontaktcenter till? Hur ska centret se ut när det blir klart?

Felanmälan

Anmäl skador, problem eller brister som rör gator och vägar

Diarium och arkiv

Handlingar i vårt arkiv är tillgängliga för forskare och allmänhet - med undantag för de som skyddas av offentlighets- och sekretesslagen

E-tjänster

Utför dina ärenden när det passar dig