Kvinna och man pratar med varandra i kontorsmiljö. I bakgrunden syns en annan kvinna. Bildtext säger Work inTrollhättan. Foto.

Jobba i Trollhättan

NYA KARRIÄRSMÖJLIGHETER

I Trollhättan är möjligheten stor att hitta ett intressant jobb som matchar dina ambitioner. Här har antalet företag som vill etablera sig ökat kraftigt. Läget nära motorvägen, järnvägen och flygplatsen bidrar till attraktionskraften och Trollhättans många teknikföretag tillsammans med Högskolan Väst och Innovatum Science Park skapar ett spännande kluster, som drar till sig aktörer och skapar nya jobb i Trollhättan.

Några kollegor som sitter och fikar där fokus är på en tjej

Finns drömjobbet i Trollhättan?

I dagsläget är det många företag i Trollhättan som letar efter ny kompetens. Kanske söker de just dig? Här kan du se vilka spännande lediga jobb som finns att söka just nu.

Se lediga tjänster i Trollhättan

Én förarlös bil eller fordon åker på Trollhättans gator

Näringslivet i Trollhättan

Trollhättan har ett starkt, varierat och internationellt näringsliv. Det sträcker sig över olika sektorer och branscher. Från teknik och innovation till kreativa näringar. Välkommen att utforska den imponerande variationen och de oändliga möjligheterna som Trollhättans näringsliv har att erbjuda och kanske hittar du ditt drömjobb just här.

Läs mer Trollhättans näringsliv

Tre unga kvinnor sitter på berg vid vatten i somrig båtmiljö. Foto.

Starta eget i Trollhättan

Dags att starta företag och bygga upp något eget? ALMI Väst fungerar som Trollhättans Stads förlängda arm och underlättar vägen in i stödsystemet för dig som vill starta och utveckla företag. Här kan du få en tydlig bild av vilket stöd som finns att få som ny entreprenör eller företagare med tillväxtambitioner att kunna ta nästa steg.

Läs mer om att starta eget i Trollhättan

Två män och tre kvinnor står ledigt och leende pratandes med varandra vid en tegelvägg. Foto.

Stöd för företagare i Trollhättan

Har du en ny affärsidé eller vill du få ditt företag att växa i Trollhättan? Här finns flera aktörer inom företagsutveckling som kan ge dig stöd och rådgivning kring exempelvis nätverk, lokaler och mark i Trollhättan.

Läs mer om företagsstöd i Trollhättan

 
Man med glasögon och grön skjorta tittar in i kameran. Två andra män och en kvinna ser ut att sitta och läsa bredvid varandra i bakgrunden. Foto.

Examensjobb och AIL i Trollhättan

Högskolan Västs specialinriktning är AIL, arbetsintegrerat lärande. Här anser vi att det är mötet mellan akademi, arbetsliv och omgivande samhälle som skapar kloka insikter, lösningar och ömsesidig utveckling. Som student möter du AIL på flera olika sätt, verksamhetsförlagd utbildning, Co-op (Cooperative Education), Studentmedarbetare, Projektarbeten och examensarbeten med mera.

Tre unga personer, en man och två kvinnor pluggar tillsammans. Foto.

Studera i Trollhättan. Bli den du vill bli när du blir stor.

I Trollhättan är har du lätt att odla dina framtidsdrömmar. Välkommen att plugga det som intresserar dig, i en kreativ studentstad med skön puls.