En liten verktygslåda på ett tangentbord

GRAFISK PROFIL, LOGOTYP OCH MYCKET MER

VERKTYG FÖR MARKNADSFÖRING

Här kan du få vägledning och inspiration kring hur du kan göra när du vill kommunicera eller marknadsföra att det du gör finns i just Trollhättan till omvärlden. Det kan handla om att du söker personal och vill berätta mer om platsen där ert företag finns eller om du kanske arrangerar ett event och vill förtydliga vart detta kommer att äga rum med hjälp av samprofilering. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller väldigt gärna när du har något färdigt så vi får kännedom om ert goda exempel. Tack för att du är med och sätter Trollhättan på kartan!

Logtyp: inTrollhättan. Svart text på grön bakgrund. Illustration.

inTrollhättans logotyp

Här kan du hämta inTrollhättans logotyper.

En bild på fallen med texten Vårt platsvarumärke heter inTrollhättan

Hur kan man använda inTrollhättan varumärket?

Riktlinjer för hur vår grafiska profil och logotyper får användas finns här i vår grafiska manual.

En bild över Stallbackabron med en play-ikon och loggan introllhättan på

Besök vår kanal på YouTube

Här hittar du inTrollhättans filmer som syftar till att visa upp Trollhättan utifrån olika teman. Filmerna här är fria för dig som är verksam i Trollhättan att använda när ni berättar om vår plats för andra i syfte att attrahera affärer eller kanske kollegor eller grannar. Vill du använda delar av inTrollhättan filmerna och sätta ihop med eget material får du gärna kontakta oss så ska vi se vad som kan vara möjligt.

Bild över vattnet mot Spikön

Bilder från Trollhättan

Ta del av ett bildutbud för Trollhättan och hämta hem de bilder som du vill använda i publikationer om Trollhättan.
Denna bildbank kommer att fyllas på med bilder efterhand som det tas nya fräscha bilder. Saknar du någon specifik bild får du gärna meddela oss så ska vi ta med det på vår önskelista över nya bilder att fota.