Tre glada personer. En håller i en blomma. Förvaltningschef Jane Johansson och verksamhetschef Anja Hellman lämnar över blomma till enhetschef Ulrika Ehlebrink (i mitten).

Ny korttidsverksamhet invigd

Den 26 januari invigdes Astrakanvägen 8 – en ny korttidsverksamhet på Hälltorp för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Trollhättan har fått en ny korttidsverksamhet. Det firades med invigning och öppet hus på Astrakanvägen den 26 januari.
– Vi är jättenöjda med de nya lokalerna och ser fram emot att starta upp vår nya verksamhet här på Hälltorp. Det har varit ett gediget teamarbete där såväl personal som barn varit delaktiga i utformningen, säger Ulrika Ehlebrink, enhetschef.

Målgruppsanpassat

Verksamheten är väl tekniskt utrustad, helt tillgänglighetsanpassad och säker för barn att vistas i. Det finns även en närhet till djur, natur och grönområden.
– Astrakanvägen har sex platser som riktar sig till barn upp till tonåren som bor hemma och har en funktionsnedsättning. Till att börja med kommer det vara ungefär 20–25 barn som delar på de platserna. Syftet är rekreation och miljöombyte för barnen och avlastning för vårdnadshavare, säger Ulrika Ehlebrink.

Mer information om Astrakanvägen 8

Gruppbild med glad personal.
Person serverar korv.
Tårta, kaffe och kakor uppdukat.
Barn leker med en uppsatt leksak på vägg.
Lekrum med olika leksaker.
Projektorduk, tv och soffor.
Hinderbana utomhus.
Tillgänghlighetsanpassade gungor utomhus.
Senast granskad 2024-01-26 av KLALIW