Porträttbild på tre artister.

Mellofinalisterna till Sommarpuls

Nu är det klart att Maria Sur, Jacqline och Cazzi Opeia uppträder på Drottningtorget under Sommarpuls.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Begränsat väskförbud

Polisen har beslutat att begränsat väskförbud ska gälla under Mellokvällen 28/6 (väskförbudet gäller ej under Allsång på torget 27/6 eller Pride 29/6).

Väskor större än 40x40x20 cm är inte tillåtna. Skötväskor och väskor av medicinska skäl är tillåtna. Konsertytan kommer att vara inhägnad och samtliga väskor kommer visiteras på plats.

Mer information finns på Polisens hemsida.

 

I sommar går det att se fem av årets finalister från Melodifestivalen i Trollhättan. Maria Sur, Jacqline och Cazzi Opeia uppträder alla under en Mellokväll på torget fredag 28 juni. Dessutom kommer Medina till Fallens Dagar 20 juli och Jay Smith till en hårdrockskväll på torget 23 augusti.
– Det är jätteroligt att så många aktuella artister som svenska folket hejat på under Melodifestivalen kommer till Trollhättan i sommar. Vi hoppas på att det blir samma härliga folkfest som under Mellokvällen förra året, säger Elias Leijon, arrangemangsansvarig.

Program 28 juni

  • 19.00: Felicia Hay
  • 19:30: Jaqcline
  • 20.15: Maria Sur
  • 21.00: Cazzi Opeia

Evenemanget har fri entré och är en av flera aktiviteter som anordnas inom Trollhättans stads och City Trollhättans koncept ”Sommarpuls”.

Maria Sur

Live under Mellokvällen på Drottningtorget 28 juni. Fri entré!

Maria gjorde sitt första framträdande på Melodifestivalen 2023 men låten ''Never Give Up'' som tog henne direkt till final. Det blev startskottet för hennes karriär i Sverige och efter det har hon varit ute och turnerat med både Diggiloo och Rix FM-festival. I år tävlade Maria i Melodifestivalen 2024 med låten '' When I'm Gone'' som även den tog sig till finalen där hon slutade på en sjunde plats.

 

Jacqline

Live under Mellokvällen på Drottningtorget 28 juni. Fri entré!

Jacqline gjorde sitt karriärsgenombrott i Idol 2021 när tog sig till finalen och uppträdde inför ett utsålt Avicii Arena där hon slutade på en andraplats.

Och i Melodifestivalen 2024 fick vi se henne i tv-rutan igen då var hon med och tävlade med låten '' Effortless'' som tog henne direkt till en finalplats där hon slutade på en nionde plats.

 

Cazzi Opeia

Live under Mellokvällen på Drottningtorget 28 juni. Fri entré!

Det stora publika genombrottet för Cazzi Opeia kom med ”I Can’t Get Enough” som tog sig till finalen av Melodifestivalen 2022. Cazzi Opeia var även en utav låtskrivarna till ''Tattoo'' med Loreen som gjorde Sverige till vinnare i Eurovision song contest 2023. Hon gjorde comeback i Melodifestivalen 2024 med låten ”Give My Heart A Break” som även den tog sig direkt till finalen och slutade på en fjärde plats.

 

Felicia Hay

Live under Mellokvällen på Drottningtorget 28 juni. Fri entré!

Efter många timmar i studion hemma i Trollhättan så har 20 åriga Felicia Hay börjat släppa sin egna musik efter att ha skrivit och producerat åt andra artister. Felicias musik är poppig med mycket inspiration från 80-talet och hon skriver, producerar och framför sin musik på egenhand. Hon har även en vision om att hennes musik ska vara en experience både live och i lurarna. Att Felicia är en driven ung kvinna är svårt att undgå och hon vill med sin karriär inspirerar andra unga till att våga satsa på sina drömmar.

Relaterad information

Program Sommarpuls 2024

Senast granskad 2024-06-25 av JONHJO