Komikern Therese McDonald och Magnus Betnér

Magnus Betnér till Sommarpuls

Nu är det klart Magnus Betnér gästar Trollhättan i sommar under en standup-kväll 22 augusti.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

I sommar fylls Drottningtorget med skratt igen när det återigen anordnas standup med fri entré. Precis som förra året är Trollhättans alldeles egna standup-artist och komiker, Therese McDonald, kvällens moderator och konferencier.
– Sommarpuls 2023 med standup var en fullkomlig sensation, ett fyrverkeri av skratt och god stämning! Nu bubblar förväntningarna inför Sommarpuls 2024. Jag är överlycklig att kunna presentera ingen mindre än den ständigt aktuella och skarpaste humorglitterbollen i branschen, Magnus Betnér, vid min sida. Vi siktar på att tillsammans erövra sommaren 2024 och skapa ännu en minnesvärd upplevelse, säger Therese McDonald.

Program Sommarpuls 2024

Magnus Betnér

Standup på Drottningtorget torsdag 22 augusti. Fri entré!

I snart trettio år har standup­giganten Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler ‘lapp på luckan’ än landets övriga komiker tillsammans är han fortfarande långt från mätt. Magnus Betnér har ett tempo få kan matcha och en drivkraft som bara växer.

Magnus Betnér har alltid stått längst fram i ledet när svensk standup­comedy ska utvecklas. Ofta tar han hjälp av publiken i nästa steg framåt och utforskar helt nyskapat standup­material tillsammans med oss, exempelvis i Work in Progress.

För den bredare massan är han annars mest känd genom sin medverkan i bland annat Parlamentet, Stockholm Live, Extra! Extra!, Veckans nyheter och RAW Comedy Club. Sedan har det blivit eget radio­program, flera poddar, egen talkshow, film­debut i action­komedin Kung Fury, boksläpp, flera Sverige­turnéer och inte minst rollen som Gud den alls­mäktige på teaterscenen.

 

Therese McDonald

Standup på Drottningtorget torsdag 22 augusti. Fri entré!

Therese McDonald är känd som komiker, programledare på Sveriges radio samt författare och krönikör. Therese kommer att inleda och avsluta framträdandet och kommer med sitt stora hjärta för Trollhättan locka till många skratt och igenkännanden.

Senast granskad 2024-06-11 av KLALIW