Internationella Anhörigdagen - Välkommen på Öppet hus!

Vi bjuder in till Öppet hus för anhöriga till personer som har alkohol-, drog- eller spelbekymmer. Arrangemanget är självklart helt kostnadsfritt för dig som besöker oss .

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan
  • Samtalsmottagningen Kraften informerar om vad de kan erbjuda dig som är anhörig samt vad vi erbjuder för stöd till personer med alkohol-, drog- eller spelbekymmer.
  • Budget-, skuld- och konsumentkontoret informerar om vilken hjälp vi erbjuder personer med ekonomiska bekymmer och skulder, t ex skulder som uppkommit på grund av spelproblematik.
  • Mini-Maria Norra kommer vara på plats och informera om sin verksamhet som riktar sig till unga med riskbruk, skadligt bruk och beroende. 

Fredag den 6 oktober kl. 09.00-16.00
Gärdhemsvägen 26, vån 4

 

Välkomna! 

kvinnlig terapeut sitter med anteckningsblock och pratar med klient. Man ser inte deras ansikten.

Samtalsmottagningen Kraften

Samtalsmottagningen Kraften vänder sig till dig som är över 18 år och folkbokförd i kommunen. Kraften erbjuder råd och stöd till dig som vill göra en förändring kring alkohol, narkotika och spelproblem. Kraften vänder sig även till dig som är anhörig och som känner oro för någon i din närhet med dessa bekymmer. Det är kostnadsfritt att gå till Kraften och personalen har sekretess och tystnadsplikt.

Spargris med plåster på kinden

Budget- och skuldrådgivning

Går din ekonomi inte ihop? Kommunen ger budgetrådgivning och skuldrådgivning. Kommunens rådgivare ger dig råd och stöd på vägen mot en lösning på din situation.

Mini-Maria

Mini-Maria finns för dig som är ungdom eller ung vuxen upp till 21 år och som har frågor om alkohol, droger eller spel om pengar.

Senast granskad 2023-08-29 av KLALIW