Porträtt på aristerna Linda Bengtzing och Andreas Johnson Linda Bengtzing och Andreas Johnson är två av artisterna under sommarens allsång.

Allsång på torget tillbaka

I sommar blir det återigen allsång på torget när Folkets Hus Kulturhuset flyttar ut. Bland annat gästar artisterna Andreas Johnson och Linda Bengtzing Trollhättan.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Sommarpuls är tillbaka och under hela sommaren anordnas det aktiviteter med fri entré i centrala Trollhättan. Vid två tillfällen, den 27 juni och 29 augusti, blir det allsång på Drottningtorget.
– Efter förra årets publiksuccé med allsång på torget är vi tillbaka igen! Vi hälsar alla, gammal som ung, varmt välkomna till två härliga kvällar i sommar, säger Jonas Torrestad, VD på Folkets Hus Kulturhuset.

Artister under allsången

Bägge torsdagarna kommer bjuda på allsång, musik och anekdoter med allsångsledare och radioprofilen Morgan Larsson tillsammans med Jonas Torrestad och Emelie Axelsson med band. Den 27 juni gästas allsången av Andreas Johnson och Johanna Beijbom. Under allsångskvällen den 29 augusti kommer Linda Bengtzing och Sofia Eriksson.

Relaterad information

Allsången har fri entré och anordnas av Folkets Hus Kulturhuset i samarbete med Trollhättans stad och City Trollhättan.

Program Sommarpuls 2024

Senast granskad 2024-07-08 av JONHJO