Malin Hedelin ny förvaltningschef för ASF

Malin Hedelin blir ny förvaltningschef för Arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Hon har arbetat i Trollhättans stad sedan 2011 och har varit tillförordnad på tjänsten sedan Robert Rydquist lämnade posten i september.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

– Förvaltningen har en nyckelroll för att kunna skapa ett tryggt Trollhättan för alla. Där finns många exempel på goda resultat som minskade kostnader för försörjningsstöd, vårt omvittnat goda resultat när det gäller att motverka våld i nära relationer och vårt drogförebyggande arbete, menar Peter Eriksson, kommunstyrelsens ordförande.

Porträttbild av ljushårig kvinna klädd i svartMalin Hedelin är 53 år gammal och är socionom i botten. Hon har trettio års erfarenhet inom arbetsområdet från flera västsvenska kommuner och kom till Trollhättans stad som områdeschef för Familjestöd 2011.

– Jag är glad och stolt över förtroendet och ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med alla medarbetare inom ASF, så att vi gör skillnad för dem vi är till för, säger Malin Hedelin.

Tillsättningen har skett efter en gedigen process av intervjuer, tester och referenstagning där representanter från fack, förvaltningsledning, stadsledning, nämnd och kommunstyrelse varit involverad, innan en enig kommunstyrelse idag fattade beslutet.

– Malin har både lång erfarenhet och hög kompetens inom området och jag ser fram emot ett gott samarbete när hon nu fortsätter utveckla förvaltningen i samverkan med andra aktörer både inom och utanför Trollhättans stad, kommenterar stadsdirektör Said Niklund.

Senast granskad 2023-11-29 av KLALIW