Medarbetarna i Trollhättans stad samlade med diplom i handen.

Kommunstyrelsen hyllade ”stjärnorna”

Häromkvällen bjöds 18 medarbetare i Trollhättans stad in till en högtidlig middag arrangerad av kommunstyrelsen. – Det är oerhört viktigt att vi uppmuntrar våra anställda att våga pröva nya vägar, att vi är en tillåtande organisation där vi verkligen släpper loss kraften, sa Peter Eriksson (M), kommunstyrelsens ordförande.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Syftet med middagen var att hylla deras mod och nytänkande i arbetet med att utveckla verksamheterna under det gångna året. Förvaltningscheferna hade på uppdrag av kommunstyrelsen utsett 2–3 medarbetare från varje förvaltning som hade utmärkt sig på detta sätt och de belönades med diplom under middagen.

Våga pröva nya vägar

Det var första gången som ett sådant evenemang arrangerades, och Peter Eriksson, kommunstyrelsens ordförande (M), förklarade initiativet som ett viktigt steg för att uppmuntra och stärka medarbetarnas engagemang och kreativitet. Han betonade vikten av att vara en tillåtande organisation där de anställda vågar pröva nya idéer och vägar för att främja utvecklingen av Trollhättans stads verksamheter.

”En ära”

Citaten från de utvalda medarbetarna speglade en tydlig glädje och stolthet över att bli erkända för sitt arbete. Marcus Norberger, enhetschef på LSS-boende Humlevägen, sa: ”Det känns lite speciellt och kul! Och uppenbarligen har man gjort ett bra jobb när förvaltningschefen har uppmärksammat det.” Gatu- och parkchef Mikael Arvidsson uttryckte det som "en ära" och projektledare Alice Fredriksson uttryckte sin glädje genom att säga: ”Jag blev väldigt glad.”

Senast granskad 2024-01-26 av KLALIW