Personer står och håller i en stor check under en invigning. En person står och håller i en blomma. I bakgrunden sitter personer vid bord med snacks och dryck.

Invigning av LSS-boende i nya lokaler

Den 5 oktober invigdes ett nytt LSS-boende på Slättbergsvägen 180. Bostadsbolaget Eidar har totalrenoverat lokalerna för att passa verksamhetens behov.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Trollhättans Stads tidigare LSS-verksamhet på Lextorpsvägen 19 har äntligen fått flytta in i sina nya lokaler. Torsdag 5 oktober invigdes det nya LSS-boendet på Slättbergsvägen 180. 
– Våra hyresgäster tycker att det är roligt att ha fått nya, fina lokaler och det har blivit en helt annan och mycket bättre arbetsmiljö för personalen. De boende har fått vara med och välja färger och inredning och har varit delaktiga i besluten om hur vi vill ha det här i våra nya lokaler, säger Viola Juric, enhetschef på Slättbergsvägen 180.

Totalrenovering

Den nya verksamheten ligger i gamla Stavregården. Alla ytskikt i lokalerna har renoverats och boendet har fått helt nya kök och badrum. Fasaden har målats om och uteplatserna har fått nya terrasser och plattsättningar. En ny ventilation har också installerats och anpassats efter den nya verksamheten.

Åtta lägenheter

I boendet ryms åtta lägenheter, ett gemensamt rum där de boende kan umgås, samt personaldelar med omklädningsrum, kontor och lunchrum. 
– Jag trivs jättebra här! Vi har mycket roligt tillsammans, säger Johanna, en av hyresgästerna.

Senast granskad 2023-10-06 av JONHJO