Porträttbilder på artisterna Newkid, Linnea Henriksson och Eric Saade. Newkid, Linnea Henriksson och Eric Saade uppträder på Fallens Dagar 2022.

Fallens Dagar presenterar årets artister 2022

Nu är artistprogrammet för Fallens Dagar klart! Newkid, Linnea Henriksson, Eric Saade, Myra Granberg, Sofia Karlsson, Franska Trion, Ludwig Hart och Arne Alligator gästar alla Trollhättan den 15–17 juli.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Festivalsommaren närmar sig och flera stora namn kommer till Trollhättan när Fallens Dagar gör en efterlängtad comeback.
– Efter ett par år av festivaltorka är det nu skönt att äntligen få släppa artistprogrammet till Fallens Dagar 2022. Vi är väldigt nöjda med vårt program och har satsat på ett utbud med stor bredd som kommer tilltala folk i alla åldrar, säger Elias Leijon, arrangemangsansvarig i Trollhättans Stad.

Fredag 15 juli 2022

Newkid

Newkid är med sina 170 miljoner streams och tokhyllade ”Så mycket bättre”-tolkningar hetare än någonsin. I januari släppte han sin fjärde skiva ”Vi”. Vi ser mycket fram emot att se honom på fredagskvällen i Folkets Park.

Myra Granberg

Samma kväll i parken ser vi även Grammis- och P3-guldnominerade Myra Granberg som kommer bjuda publiken på upprivna texter, energiska beats och massor med kärlek.

Lördag 16 juli 2022

Linnea Henriksson

2019 gjorde Linnea Henriksson en bejublad succé ihop med N3 Symfoniorkester. På lördagen återvänder hon – den här gången med fullt band. Linnea bjuder på gåshud, glädje och en unik scennärvaro. Det är så vi känner Linnea Henriksson oavsett om hon rör oss till tårar i Så mycket Bättre eller programleder Melodifestivalen. Under pandemin gav hon oss trösterika ”Det kommer en tid” och i sommar är den äntligen här. Med det är också Linnea tillbaka där hon själv kallar hemma – på scenen.

Sofia Karlsson, Arne Alligator

I cirkustältet på Hojumstunet bjuds det på två härliga uppträdanden under lördagen:

  • Sofia Karlsson, en av landets mest älskade artister 
  • Youtube-succén Arne Alligator & Djungeltrumman som få barn (och vuxna för den delen också) kan ha missat. Arne har dessutom lovat att träffa barnen efter showen!

Söndag 17 juli 2022

Franska trion, Ludwig Hart

På söndagen bjuds det på två härliga uppträdanden i cirkustältet på Hojumstunet:

  • Kultförklarade Franska Trion som synts i SVT:s ”På Spåret”
  • Ludwig Hart, det nya stjärnskottet som själv beskriver sin musik som ”sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra”-rock med vibbar från Fleetwood Mac’s 80-tal

Eric Saade och N3 Symfoniorkester

Festivalen avslutas på söndagen i Folkets Park med N3 Symfoniorkester under ledning av Ulf Wadenbrandt. I år spelar orkestern tillsammans med popstjärnan och Let’s Dance-aktuella Eric Saade!

Relaterad information

Samtliga uppträdanden är kostnadsfria. Utöver konserter bjuder Fallens Dagar som vanligt på massor av aktiviteter för hela familjen. Fallpåsläpp, aktivitetsområde, barnteater, knallemarknad med mera.

Fallens Dagar 2022

Senast granskad 2022-05-04 av PERIVA