Fyra julgranskulor i olika färger på rad

Julgåva till Trollhättans Stads anställda

Julen närmar sig med stormsteg och även i år kommer Trollhättans Stad att ge en julklapp till sin personal i form av ett digitalt presentkort. Har din verksamhet en produkt eller tjänst att erbjuda vår personal? Registrera ditt företag kostnadsfritt i CityPlay-appen så kommer ditt företag att synas som ett alternativ där man kan nyttja presentkortet. Värdet på presentkortet kommer att vara 500 kr per anställd.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Vi har valt att sätta en kortare giltighetstid för att öka möjligheterna till att de verkligen nyttjas nu när du som verksamhet kanske behöver det som mest. Presentkorten är giltiga fram till 31 augusti 2023.

Har du ett företag som har produkter och tjänster som du tror att våra anställda skulle uppskatta så har du som företag möjlighet att kostnadsfritt registrera dig i presentkortsappen.

Det är inget egentligt sista datum men det är så klart bra att vara med i listan när vår personal börjar fundera på vart de ska nyttja sin julgåva. Därför finns det en stor fördel för dig som företag att snabbt gå in och registrera ditt företag. 
Klicka på länken nedan till vänster så kommer du direkt till registreringen.

 

 

 

Information till dig som företagare

Information om CityPlays produkt, presentkortsappen för dig som företag. Här kan du registrera din verksamhet så att ni finns med i CityPlay-appen när vår personal letar efter vart de ska handla med sitt presentkort.

Medarbetarinformation

Information om hur du använder ditt presentkort.

Senast granskad 2022-11-29 av KLALIW