Cyklister på rad

Cykelvänligast – guiden till en friskare arbetsplats

Är din arbetsplats cykelvänlig? Bli medlemmar i Cykelvänligast så hjälper vi er att skapa bättre förutsättningar för era medarbetare att cykla till och från jobbet.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Friskare och skärpta medarbetare, lägre stressnivåer och färre sjukdagar – fördelarna med 30 minuters aktiv arbetspendling talar för sig själva, därför ska ni bli en cykelvänlig arbetsplats.

Kostnadsfri undersökning

Deltagandet är kostnadsfritt. Du som anställd kan enkelt tipsa chefen om Cykelvänligast genom ett förifyllt mejlformulär på hemsidan. På Cykelns dag den 3 juni kl 11.00-12.00 hålls en digital introduktionsträff för intresserade arbetsplatser. 

Genom kostnadsfri rådgivning undersöker Cykelvänligast arbetsplatsens förutsättningar och ger förslag på möjliga förbättringar. Samtidigt erbjuds tävlingar och evenemang för att driva på omställningen.

Underlätta för cyklande medarbetare

Det finns mycket ett företag kan göra för att underlätta för sina cyklande medarbetare. Det kan handla om säkra cykelparkeringar, cykelpumpar och duschar, men också förmånscyklar, evenemang och engagerat ledarskap.

Trollhättans Stad är en partner till Cykelvänligast för att stötta arbetsplatser i kommunen att underlätta för sina medarbetare att cykla till och från jobbet.

Deltagandet är kostnadsfritt och ni bestämmer själva er ambitionsnivå. Alla arbetsplatser är välkomna att delta, stora som små. Cykelvänligast värdesätter engagemang framförallt och erbjuder tre prisklasser: Cykelvänligast, Årets nykomling och Årets cykelidé.

Läs mer och registrera din arbetsplats:

Cykelvänligast.se

 

Senast granskad 2022-05-31 av KLALIW